RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Не виносять ненависті та ворожнечі: три головні миротворці за знаком Зодіаку

Усі ми маємо різний характер та свої унікальні особливості. Це помітно в стилі спілкування, адже когось хлібом не годуй, а дай поскандалити, інші ж завжди прагнуть згладити конфлікти та вирішити все мирними способами.

Про трьох наймиролюбивіших знаків Зодіаку розповідає "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологині Людмили Булгакової.

Терези

Представники цього знаку займають почесне перше місце серед "миротворців". Знайомі їх часто порівнюють з легендарним Котом Леопольдом, адже вони на фізичному рівні не переносять ворожнечу та ненавить. Негативні вібрації змушують їх страждати. Терези, як не дивно, завжди шукають баланс та гармонію, тому постійно примирюють тих, хто перебуває в сварках. До речі, багато успішних дипломатів народжені під цим сузір'ям.

Стрілець

Цих людей можна сміливо називати вічними оптимістами, а до того ж вони завжди доброзичливі до свого оточення. Хоч вони і здатні переживати злість та навіть ненависть, проте такі моменти бувають рідко та швидко минають. Стрільці за своєю натурою не можуть довго ображатися - вони обирають бути безжурними та веселими людьми.

Рак

Раки люблять "плавати" в чистій воді, не забрудненій чужими конфліктами та стражданнями. Ні за що в житті вони по своїй волі не будуть брати участь у сварках. Також Раки не звикли довго ображатися, адже напружена атмосфера між людьми змушує їх почуватися ніяково та загалом погано. Представники цього знаку намагаються робити все для залагодження конфліктів та часто перші йдуть на примирення.

Раніше "Апостроф" писав про п'ятьох знаків Зодіаку, які будуть ідеальними батьками.