RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Незабаром активні військові дії в Україні затихнуть: астролог назвала дату

Прямо цими вихідними російсько-українська війна досягне свого піку, після чого, протягом декількох днів, настане відносне затишшя.

Про це повідомила в Instagram астролог Ганна Федоренко.

«До 13 березня ще йде війна Марса та Венери, тому я думаю, що з 13 березня всі активні воєнні дії затихнуть або їх стане набагато менше» , - написала вона.

Ще однією важливою датою, яку назвала Федоренко, є 17 березня. За її словами, саме після цього дня підтримка України світовою спільнотою посилитися. Це дасть нашій країні можливість подолати суттєву проблему.

«З 17 березня Раху та Кету переходять до інших положень, і впливатимуть по-іншому наступні 2 роки… Для України це хороший транзит, і вона може отримати ще більшу підтримку та силу в цей час! Впорається з якоюсь проблемою! Перемогти! На цей поштовх я покладаюсь» , — упевнена Федоренко.

Але при цьому астролог попередила, що буквально за тиждень, 24 березня, відбудеться відхід у падіння Меркурія. Воно триватиме до 8 квітня і загрожуватиме деякими проблемами.

«Слабкий Меркурій — це провокація, брехня, дезінформація і дуже ймовірно, що Україні намагатимуться нав'язати якусь брехню. Наприклад, що якесь місто взяте чи Зеленське здалося, чи, що АЕС підірвали, чи ще щось… у цей період будьте пильні до інформації, навіть офіційні джерела можуть підвести. Адже 30,31,1 число – дні дуже слабкі і можна піддаватися паніці» , – застерігає астролог.

Але при цьому сама Російська Федерація також може постраждати від цього . Воно призведе до ще більшої втрати продажів, союзників, переговорів, магазинів, постачання, техніки, а також сильної інфляції.

Якби йшлося про людину, пояснила Федоренко, то подібне становище зірок обіцяло б йому «величезне покарання, аж до смерті».

Астролог припускає, що на початку квітня відбудеться нове загострення воєнних дій. Але вже з 20 травня вона прогнозує закінчення військового кошмару для України, який «набуде іншої форми», уточнила Федоренко.

Раніше ми також повідомляли, що астролог, який вгадав дату початку війни в Україні, назвав терміни її завершення.