RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Путіна наздожене правосуддя і його покарають: астролог назвала ймовірні дати краху агресора

Російського президента Володимира Путіна може прибрати хтось із його найближчого оточення, якому лідер РФ довіряє з 15 по 24 березня.

Про це повідомила астролог Альбіна Пономаренко "Телеграфу".

Астролог зазначає, що з 15 до 24 березня буде небезпечний період для Путіна. Водночас 7-й будинок у карті російського лідера - будинок близького, довірчого партнера і водночас будинок ворога, тому є можливість, що його можуть прибрати люди з близького оточення.

За словами Пономаренка, якщо Путін постане перед судом і нестиме юридичну відповідальність за свої злочини, то отримає найвищу міру покарання – довічний термін.

Астролог також додала, що війна російських окупантів проти України – це як війна світла та пітьми. Це пов'язано з тим, що лідер українського народу Володимир Зеленський має з'єднання Білого Місяця та Плутона, тобто Блага карма Миротворця та улюбленця публіки. У Путіна ж - Чорний Місяць у поєднанні з Плутоном, у якого карма тирана, деспота та ґвалтівника народів.

Крім того, фахівець зазначила, що у карті президента РФ є вказівки на психічні розлади.

Нагадаємо, у квітні 2022 року буде сонячне затемнення, яке посилить кризу в РФ і цим дасть можливість перемогти Україні та закінчити війну.