RU  UA

Гороскоп на 21 березня: Стрільцям потрібно буде зробити непростий вибір, а Леви можуть помилитися

У понеділок, 21 березня, комусь із представників зодіакального кола треба буде скасувати намічені плани, а комусь прислухатися до порад старших.

Про це йдеться у повідомленні на порталі horoscope.com.

Овен (21 березня – 19 квітня)

На Овнів чекає спекотний понеділок. Зірки попереджають: можливо, вам доведеться відстоювати свою точку зору перед великою кількістю людей.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Тельцям необхідно буде звернутися за допомогою до справжніх професіоналів. Якщо вашим напарником цього понеділка буде просто добра людина, каші вам з нею зварити не вдасться.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюкам 21 березня доведеться діяти за обставинами. Усі раніше намічені плани треба буде скасувати. В іншому випадку ви ризикуєте сильно прогоріти.

Рак (21 червня – 22 липня)

21 березня Ракам треба буде прислухатися до порад старших, кажуть зірки. І закликають вас у цей день сховати своє его в комору.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви можуть у цей понеділок помилитися. Важливо одразу визнати свою неправоту та не намагатися ігнорувати очевидне, кажуть зірки.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам доведеться займатися чимось не дуже приємним. Рекомендуємо вам 21 березня не зволікати з цим. Раніше почнете – раніше закінчите.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

21 березня у Терезів буде відповідальний день. Зірки кажуть, від ваших слів залежатиме багато. Так що слідкуйте за своїми словами та зважуйте кожну фразу.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіонам не варто напружуватися в цей понеділок. У цей день ви зможете досягти бажаного дуже легко. Потрібно лише добре подумати.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

21 березня Стрільці можуть опинитися перед непростим вибором, кажуть зірки. Щоб прийняти правильне рішення, вам потрібно буде розглянути безліч точок зору.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги зможуть щось усвідомити в цей день. Нарешті все стане на свої місця, кажуть зірки. І рекомендують вам не ігнорувати голосу шостого почуття.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

У цей понеділок у Водоліїв може бути не найпростіший, але й не найнеприємніший день. Єдине, чого їм точно не треба робити – це часто з'являтися перед очима керівництва.

Риби (19 лютого – 20 березня)

21 березня Риби можуть бути настільки продуктивними та ефективними, що зможуть зробити заділ на декілька днів уперед. Зірки кажуть: ловіть момент.

Раніше ми писали, коли, на думку ведичного астролога Ігоря Нехаєва, закінчиться пік військової напруги в Україні.