RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вийде переможцем та отримає репарації: астролог назвала сприятливий для України час

Листопад та грудень поточного року будуть для України сприятливими. У цей час Україна може здобути перемогу – повернути окуповані території та отримати репарації від Росії.

Такий прогноз дала авторка каналу Irina Astrology Horoscope.

"Це той час, коли Сатурн від Місяця відійде на найближчі 29 років. Наш народ більше так не страждатиме. Це той час, коли до нас можуть повернутися наші території. До речі, Марс розвертатиметься в листопаді в Близнюках і ставатиме ретроградним. І це можуть бути не реванші, а країни так домовляться, що Україна вийде переможцем, до неї повернуться її території, будуть репарації з боку країни-агресора. У цей час ми вже побачимо справжню картину того, що відбувається. І з цього часу ми ставатимемо на рейки: відбудовуватимемо, підніматимемо економіку”, – сказала вона.

Астролог зауважила, що особливо добрим для України буде літо 2023-го. На її думку, Україна буде прийнята в ЄС, також існує ймовірність вступу до НАТО, попри можливі підписані домовленості.

“Надалі Україна зможе від них відмовитись, і в НАТО нас будуть раді бачити, ми станемо частиною європейської спільноти. Наразі весь світ дізнається про Україну. Ми будемо символом свободи у всьому світі. Тому що Україна це виборювала", – додала астролог.

Раніше авторка каналу Irina Astrology Horoscope розповіла про незавидну долю, яка чекає на президента РФ Володимира Путіна.