RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Влада йому протипоказана: астролог склала гороскоп під нову дату народження Путіна

Президент Росії Володимир Путін ретельно приховує реальну дату свого народження. Астропрогноз відповідно до можливого реального часу його народження обіцяє важкі часи для глави РФ.

Про це свідчить астропрогноз для Путіна, складений практикуючим астрологом Надією Боровою для Realist.online.

Дату народження Путіна більш-менш точно змогли вирахувати світові астрологи. Відповідно до неї, те, що зараз робить кремлівський диктатор, лише шкодить йому. Ймовірно, він або слабо розуміє результати своїх дій, або оцінює їх неправильно.

Зокрема, критично виснажуються ресурси як Путіна, і всієї Росії.

"Він ототожнює свій гаманець і нематеріальні ресурси з державним гаманцем і можливостями. Такій людині влада взагалі протипоказана. На будь-якому місці, у фірмі, чиновником, начальником, президентом, - скрізь він ототожнюватиме себе і свою роботу як свій ресурс, і використовуватиме у своїх цілях", - зазначила астролог.

Найближчим часом агресія Путіна не зникне. Він не готовий до переговорів, хоча, можливо, створюватиме видимість цієї готовності для введення в оману.

До кінця літа – початку осені, завдяки махінаціям, Путін збереже якусь кількість грошей та ресурсів та виведе їх у тінь.

"До речі, і росіянам до цього часу, бажано убезпечити свої заощадження, і бажано так, щоб держава до них не змогла дотягнутися", - радить Борова.

Як повідомляв "Апостроф", Надія Борова назвала найближчу критичну дату для Путіна і розповіла, що може чекати на тирана 30 квітня.