RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Чорна смуга незабаром завершиться: астрологи назвали трьох головних щасливчиків за гороскопом

За прогнозами астрологів, у трьох знаків Зодіаку найближчим часом у житті почнеться "біла смуга" - їм щаститиме і в роботі, і в коханні.

Про це пише "Уніан".

Телець

Тельці будуть справжніми щасливчиками до кінця весни та на початку літа. Представники знака зможуть позбавитися всіх своїх проблем, їх покинуть сумні думки, а фінансове становище - налагодиться. Самотні Тельці зможуть зустріти своє кохання. Щоб усе це стало реальністю, їм потрібно відпустити минуле та звільнити місце у житті для нового.

Близнюки

Світла сторона у житті Близнюків настане насамперед у плані особистого життя. Багато представників знаку одружаться, або стануть батьками. Кар'єра відійде на другий план. Астрологи радять Близнюкам бути максимально щирими з близькими людьми, виявляти відкритість та зацікавленість.

Лев

А ось везіння Львів буде більше поширюватись на робочу сферу та кар'єру. Представники знаку люблять бути першими у всьому і кінець весни подарує їм таку нагоду. Багато хто отримає привабливу пропозицію по роботі, якою не варто нехтувати. Вона дасть можливість не тільки піднятися кар'єрними сходами, але й істотно підвищити доходи.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, чиє життя буде щасливим у найближчі п'ять років.