RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку загрожують фінансові втрати: гороскоп на 30 квітня

У суботу, 30 квітня, трьом знакам зодіакального кола доведеться зіткнутися з фінансовими проблемами. Це Раки, Терези та Водолії.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Зірки допоможуть Овнам проявити себе у різних сферах. Цей день принесе удачливість, комунікабельність та швидкість реакції. Потрібно приділити увагу дітям.

Телець

Астрологи обіцяють втілення мрії та удачу в любовних стосунках. Тільки не слід прикидатися кам'яною статуєю та приховувати почуття. У всіх починаннях краще дотримуйтесь золотої середини.

Близнюки

День, який перевірить на гнучкість, стресостійкість та цілеспрямованість. Якщо вам вдасться уникнути конфлікту з близькими та подолати інші перешкоди – успіх забезпечено. Можливо, плани доведеться змінити, але результат перевершить очікування.

Рак

Астролог рекомендує уникати великих покупок та витрат, а також капіталовкладень та ризикованих операцій. День може принести проблеми не лише у сфері фінансів, тож слід скоротити контакти до мінімуму.

Лев

У суботу можуть виявитися проблеми зі здоров'ям на тлі напруженості у професійній сфері та хиткого фінансового стану.

Діва

Вдалий день для спільного планування нової діяльності у сфері політики, бізнесу чи творчості, а також відпочинку. Укладені угоди та контакти будуть досить міцними.

Терези

Астролог попереджає про великі витрати або втрати, ймовірно, пов'язані з дітьми або старими родичами. Слід взяти ситуацію під контроль, але водночас уникати скнарості.

Скорпіон

Найголовнішим у цей день буде правильне планування. До розкладу обов'язково слід включити відпочинок, що допоможе уникнути проблем зі здоров'ям і водночас досягти хороших результатів у справах.

Стрілець

Стрільці вразять оточуючих підвищеною працездатністю та неймовірною інтуїцією. День може бути сповнений різноманітних несподіванок, як приємних, так і не дуже.

Козеріг

Субота принесе Козерогам проблеми, створені заздрісниками. Результатом можуть стати негативні зміни у всьому вашому житті. Жінкам слід уважніше придивитися до своїх партнерів та позбутися ілюзій.

Водолій

Зірки перевірятимуть на міцність ваші життєві принципи та світогляд. Неприємна або хибна інформація може призвести до помилок. Необхідно виключити невиправдані витрати та не забувати про свої фінансові зобов'язання.

Риби

На Риб чекають неприємності в особистому житті. При необхідності потрібно відстоювати свої погляди та інтереси, чинячи опір зовнішньому тиску. Намагайтеся бути максимально незалежними.

Раніше астролог розповіла, що сонячне затемнення, яке станеться вже найближчим часом, може суттєво вплинути на ситуацію в Україні.