RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Йому дружина замінить маму: ТОП-4 знаки Зодіаку, які потребують любові

Астрологи розповіли, що по гороскопу можна визначити чоловіків, які є "маминими синочками". Обирають собі в дружини другу "маму" чотири знаки: Тельці, Леви, Козероги та Риби.

Про це повідомляє Мixnews.

Зазначається, що такі чоловіки схильні обирати дбайливу матусю і люблячу дружину в одному флаконі.

Телець

Такі чоловіки обожнюють своїх матерів, саме тому мріють зустріти дівчину, яка буде дещо схожа на маму. Красиві наміри можуть обернутися для його супутниці розкиданими шкарпетками, які "мама прибере", неміччю при хворобах, бо "мама пожаліє". Дружина Тельця має з розчуленням дивитися на чоловіка-сина і виправдовувати всі його "косяки".

Лев

На перший погляд, грізний і непереможний Лев, теж шукає в дружині матусю. Проте, спочатку їй доведеться пройти вишкіл та виховання, якою має бути дружина, на кшталт: "Ти маєш готувати так, як моя мама, вести господарство, як свекруха". Лев поруч з дружиною дійсно почувається як удома. Як під крилом матусі, яка не зрадить і любитиме його такого, яким є.

Козеріг

Козеріг скидає маску мужнього самця, тільки-но приходить з роботи додому. В обіймах своєї дружини стає маленьким хлопчиком, який потребує материнської любові. Хоч називати його маминим синком може й не слід, адже цілком можливо, що його просто не долюбили у дитинстві або матір була надто владною та деспотичною. Головне, що тепер Козеріг почувається щасливим, а що при цьому відчуває дружина-мати - неважливо.

Риби

Представник цього знака може легко переплутати та назвати дружину мамою. Адже поруч з ним - жінка, яка і пиріжки посмажить, і масаж зробить, і мультики увімкне. Дружина і рада побути мамою, бо потай мріє, що граючи роль матусі, зможе перевиховати "підопічного Нептуна".

Нагадаємо, що раніше астрологи називали найсприятливіші дні у травні 2022 року.