RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Зірки обіцяють доленосні зміни: гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Останній місяць весни буде дуже жвавим в астрологічному контексті, адже відбудеться велике переміщення планет, місячні та сонячні затемнення, а також ретроградний Меркурій. Ці події впливатимуть на долю представників усіх знаків Зодіаку.

Астропрогноз зробила відома астрологиня Валентина Віттрок.

Овен

Для Овнів травень буде сповнений приємними та цікавими подіями, оскільки дві планети успіху увійдуть на знак Овен - Венера з 3 травня, а Юпітер з 11 травня, для жінок Овнів це приємний період отримання компліментів від чоловіків, чоловікам Овнам краще використовувати час для вирішення фінансових проблем.

Телець

Тельці не отримають бажаного відчуття комфорту через енергетику коридору затемнень та присутність Урану в Тельці. Однак для Тельців прогнозується приємне часопроведення із друзями та коханими людьми, оскільки вони буквально притягуватимуть до себе позитивний енергетичний ресурс.

Близнюки

Близнюки в травні точно не будуть самотніми, однак відчують енергетичне вигорання, яке часто відбувається з людьми за місяць до дня народження. З 10-го травня до кінця місяця планета-покровитель Близнюків - Меркурій - починає зворотний рух, вказуючи що всі справи відкладаємо до кращих часів. Цей період підходить для старих проєктів та старих друзів.

Рак

Травень для Раків - час друзів і поїздок. Водночас пропозиції, що стосуються авторитету та кар'єри, і які надійшли після 10-го травня, не варто розглядати всерйоз. Місячне затемнення 16-го торкнеться теми прихильностей Раків, але зараз краще не форсувати стосунки і залишити, як є.

Лев

Леви у травні будуть знаходитись під впливом сонячного затемнення і до 25 травня існуватиме велика загроза різних стресових ситуацій. Водночас Левам варто сконцентруватися на професіоналізмі та кар'єрі. Венера і Юпітер пророкують їм далекі поїздки, в яких вони зустрінуть майбутє кохання або примножать те, що вже є.

Діва

Якісь справи пов'язують Дів з людьми здалеку, але через ретроградність Меркурія важливі справи варто все ж таки відкласти, поїздки теж. Остання декада місяця сповнена інтриг та подій, що не піддаються логіці, з начальством слід шукати шляхи компромісу.

Терези

На початку травня Терезам варто берегти своє здоров'я, оскільки існує ймовірність захворіти на бронхолегеневі хвороби. На роботі теж можливі неприємні "сюрпризи", до яких вже зараз варто бути готовими. Якщо людина з минулого захоче повернутись у ваше життя, ретельно обдумайте таку перспективу.

Скорпіон

Сонце на початку місяця зустрінеться з Ураном у зоні партнерський відносин, що внесе несподівані повороти в особистому житті Скорпіонів. Також прогнозується великий пласт трудової діяльності та кар'єрного зростання. Для літніх людей з'являться можливості терапевтичної допомоги.

Стрілець

У Стрільців у травні починається приємний період, що триватиме до кінця жовтня. Відбудеться сплеск творчості, почуттів і серцевої прихильності, а також поновиться спілкуватися з колишніми партнерами, наприкінці місяця прийде час публічності, виходу у світ та партнерських пропозицій, з якими все ж краще не поспішати.

Козеріг

Для Козерогів прогнозують несподіванки у любовних стосунках або з дітьми. Можливо, відбудеться творча активізація на початку місяця. Водночас астрологи не рекомендують кардинально змінювати сферу діяльності.

Водолій

На Водоліїв чекає величезна кількість інформації, короткі поїздки, робота з документами та контакти на всіх рівнях, до кінця місяця навіть можливі непорозуміння та конфлікти. З дітьми і улюбленцями краще не з'ясовувати стосунків, оскільки ретроградний Меркурій негативно впливатиме на стосунки у сім'ї.

Риби

Для Риб у травні можна очікувати збільшення фінансів завдяки винагородам на роботі та подарункам від близьких людей. У помешканні Риб в останньому місяці весни пануватиме барвистий хаос, який налаштовуватиме їх на продуктивність.

Раніше "Апостроф" розповідав про сприятливі та несприятливі дні згідно із місячним календарем.