RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Стрільців - проблеми з ріднею, а у Риб - багато позитиву: актуальний гороскоп для кожного знака Зодіаку

Астрологи склали прогноз на 3 травня 2022 року кожному зі знаків Зодіаку. Зокрема, у Стрільців можливі проблеми з ріднею, а у Риб буде багато позитиву.

Про це повідомляє Glavred.

Овен

Представникам цього знаку варто зберігати спокій. Поспіх може обернутися серйозними помилками і прорахунками. Тоді як тверезий розрахунок допоміг би довести розпочаті справи до кінця. Сьогодні буде складно порозумітися з оточуючими: найменше зауваження здатне викликати роздратування. Зірки заспокоюють, що у підсумку - розбіжностей вдасться уникнути. За допомогою можуть звернутися родичі Овнів. Краще зробити те, що просять, навіть якщо доведеться підкоригувати плани.

Телець

Вдалий день для розв'язання давніх проблем. Він відкриває нові перспективи, можливості, якими варто скористатися. Сьогодні можна йти на ризик - можливий успіх. Матеріальний добробут може покращитися, якщо скористатися привабливою діловою пропозицією. Можливі грошові надходження. Під кінець дня ймовірні нездужання та харчові отруєння.

Близнюки

Непростий день. Проте винахідливість допоможе цьому знакові досягнути поставлених цілей та втілити бажане. Варто бути обережним у фінансових питаннях - є ризик втратити велику суму грошей. Не поспішайте довіряти малознайомим людям. У другій половині дня зірки обіцяють приємні поїздки.

Рак

Вирішити професійні проблеми вдасться за допомогою союзників. Сьогодні ви будете переконливі, як ніколи, тому навіть люди з протилежною точкою зору визнають за вами правоту. Ймовірні приємні сюрпризи, несподівані зустрічі. Зможете отримати відповіді на особисті питання.

Лев

Представникам цього знаку не варто розраховувати на везіння. Для досягнення бажаного - необхідні чималі зусилля. Можливі суперечки і розбіжності у колективі, зірки рекомендують зберігати спокій попри все. Вивести із себе можуть і старші родичі, вважаючи, що їм дозволено диктувати вам свої правила. Друга половина дня загрожує великими витрати, проте покупки будуть вдалими.

Діва

Цьому знакові необхідно довести до кінця давні справи. Є ймовірність знайти відповіді на питання, які не дають спокою. Доведеться вирішувати складні завдання, проте Діви зможуть впоратися, доклавши усіх зусиль. Треба серйозно поставитися до побажань близьких. Зірки радять взяти активну участь в сімейних справах, зробивши все заради комфорту близьких.

Терези

День вдалий для відстоювання своєї точки зору і доведення правоти оточенню. Це вдасться, якщо зможуть зберегти емоції під контролем. Сьогодні варто бути делікатним навіть у критиці: найближчих друзів чи родичів.Також потрібно стримати витрати. Не виключені приємні зміни на любовному фронті.

Скорпіон

Сьогодні цей знак може довіритися підказкам інтуїції, адже вона працюватиме без збоїв. Виникне нагода дізнатися цінні відомості, які незабаром обернуться на користь. Побутові проблеми настигнуть у другій половині дня. Увечері варто приємно провести час у компанії близьких.

Стрілець

Продуктивна робота можлива виключно завдяки позитивному настрою. Вдасться подолати перешкоди і впоратися з труднощами на шляху до поставленої цілі. Сьогодні можливі певні зміни, однак потрібно утриматися від невиправданого ризику. Натягнуті відносини ймовірні з родичами через їхні надмірні зауваження. Треба взяти себе в руки і знайти компроміс.

Козеріг

Вдалий день чекає на представників цього знаку. Успіхи у професійній діяльності, вирішення найскладніших завдань - тільки це принесуть сьогодні зірки. Можна повернутися до старих справ і довести їх до кінця. Варто дещо змінити обстановку, це допоможе підбадьоритися і зарядитися позитивними емоціями. Можливе зародження романтичних відносин.

Водолій

Ключем до успіху стануть наполегливість і цілеспрямованість. Треба розставити пріоритети і виконати першочергове. Завзятість стане запорукою досягнення бажаного. З близькими людьми виникнуть деякі труднощі у взаєморозумінні. На особистому фронті нагадають про себе старі проблеми і образи.

Риби

День буде сповнений позитивними тенденціями, які добре порадують. Продуктивність буде на максимумі, вдасться зробити багато корисного. Остерігайтеся давніх недругів і недоброзичливців, які спробують про себе нагадати. Зірки запевняють, що вам вдасться з ними впоратися. Вдалий час для закоханих - можливі приємні сюрпризи, яскраві побачення.

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп на травень для всіх знаків зодіакального кола.