RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Не затримуються надовго у відносинах: топ-3 знаки Зодіаку, які не створені для кохання

Кожна людина унікальна за зовнішністю, характером та поглядами на життя, однак ті, хто народжені під деякими знаками Зодіаку мають ряд спільних рис, зокрема йдеться про поведінку в стосунках.

Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, з якими складно створити сім'ю.

Овен

Овнів справедливо називають однолюбами, оскільки вони все життя пам'ятатимуть людину, котра викликала справжні почуття, а всі інші будуть лише її тінню. Однак через нерозсудливість та молодість Овни можуть втратити своє кохання, яке через роки захочуть повернути. На жаль, не завжди це можливо, тому представники цього знаку Зодіаку залишаються самотніми чи то вільними. Звичайно, вони будуть мати короткі романи, однак до шлюбу це не дійде.

Стрілець

На відміну від вірних Овнів, Стрільці полюбляють зраджувати. Справа навіть не у партнері, а в нових відчуттях, оскільки для представників цього знаку Зодіаку важливі адреналін та екстрим. Водночас не кожна людина здатна витримати всі пригоди Стрільця і більше того миритися з цим. Тому, зазвичай, у Стрільців не вдається побудувати міцні стосунки.

Водолій

Для представників цього зодіакального сузір'я набагато більше значення має розум партнера, а не його зовнішність. У зв'язку з цим, якщо йому раптово стане нудно, то він просто піде. Утримати Водолія можна тільки своєю інтелектуальністю та широкими знаннями у багатьох сферах.

Раніше астрологи прогнозували, що двом знакам Зодіаку доля готує приємний сюрприз у травні.