RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Роздуте его або жага уваги: ​​"найпопулярніші" причини зрад чоловіків за знаками Зодіаку

Астрологи назвали причини чоловічих зрад за знаком Зодіаку. Так, Овни сексом на стороні платять за невірність партнера, а Тельці в забороненому зв'язку шукають уваги та кохання, яких їм не вистачає в сталих стосунках.

Про це пише MixNews.

Овен

Роздуте его Овнів змушує їх доводити свою привабливість самим собі з допомогою флірту. Але на фізичну зраду вони вирішуються лише на помсту за невірність своєї половинки.

Телець

Народжені під цим сузір'ям відомі своєю абсолютною відданістю партнеру. Причинами для зради можуть бути підозри в тому, що їхня половинка завела собі коханця, а також брак кохання, фізичної близькості чи уваги.

Близнюки

Що ж до Близнюків, ними рухає потреба в інтелектуальній стимуляції. Представники цього астрологічного символу люблять ігри та хвилювання, що відбуваються під час відвертих розмов.

Рак

За словами астрологів, Раки дуже вірні за своєю природою і зрада з їхнього боку практично неймовірна. Якщо це все ж таки сталося, причинами можуть бути збіг обставин разом із потужною харизмою та рішучістю спокусниці, перед якою вони не змогли встояти.

Лев

Не секрет, що Леви завжди хочуть бути у центрі уваги. Перемогами в ліжку вони доводять, що вони найкращі. Особливо це проявляється з віком, коли вони заводять коханок, що підходять їм у дочки.

Діва

Представники цього знаку Зодіаку заводять безглузді інтрижки, коли зауважують, що партнер їх не цінує. Їхню невірність частіше можна назвати моральною, ніж фізичною, і при цьому вони не можуть позбутися почуття провини.

Терези

Народжені під цим сузір'ям щиро вірять, що кохання дається найвищими силами назавжди. Але разом з тим вони страждають від невміння відмовляти людям у будь-чому. Терезам не зашкодить трохи контролю, який завадить їм знайти нове “вічне” кохання.

Скорпіон

Сексуальні Скорпіони – відомі ловеласи. Зірки наділили їх фізичною ненаситністю, з якою вони нічого не можуть вдіяти. Водночас вони жорстоко мститимуть, якщо дізнаються про зраду своєї половинки.

Стрілець

Представники цього астрологічного символу прагнуть емоційного збудження, їм мало того, що вони вже мають. Але коли невинний флірт переростає в щось більше, вони найчастіше панікують і йдуть назад.

Козеріг

Козероги теж з тих, кого гризе почуття провини після зрад. Тому вони рідко бувають невірними, хіба що у стосунках не залишилося ні краплі кохання та поваги, та й самі стосунки розсипалися.

Водолій

Водолії, як і Близнюки потребують не стільки сексу, скільки психологічного зв'язку та уваги. Їм важливо почуватися коханими та потрібними. Тому їх зради рідко бувають простими інтрижками.

Риби

Як і у випадку з Левом, Риб вкрай засмучує їхній вік. Непоодинокі випадки, коли народжені під цим сузір'ям заводять молоду коханку, щоб знову відчути себе молодим.

Раніше відомий астролог назвав момент, коли ЗСУ перейдуть у наступ.