RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Хід війни може змінитися: що буде після затемнення 16 травня

Місячне затемнення, яке, згідно з місячним календарем, відбудеться 16 травня, о 7:14 за Києвом під знаком Скорпіона, може суттєво вплинути на перебіг війни в Україні та політичну ситуацію у світі загалом.

Про це розповіла астролог Наталія Нестеренко у Instagram-акаунті.

Знак Скорпіона уособлює незрозумілу агресію та виплеск негативних емоцій. Найближче місячне затемнення буде пов'язане з процесами руйнування та очищення в кризах, через які світ переходитиме на нові рівні буття. При цьому старі режими, системи та установки будуть знищені – все це несе доленосні зміни у глобальних економічних, фінансових зв'язках і процесах.

"Очевидно, що у всіх цих змінах йдеться, в першу чергу, про путінську Росію - архаїчне, косне утворення, яке у своїх спробах зупинити процеси еволюції, перетворюється на середньовічного монстра і концентровану енергію мортідо. З одного боку, під впливом місячного затемнення в Скорпіоні, можна очікувати чергових шокуючих проявів божевілля і сліпої агресії російського режиму. З іншого боку, все це остаточно виключає його з цивілізаційних процесів і визначає його знищення, в тому числі, блокує доступ до ресурсів, що живить його", - розповіла астролог.

При цьому для України та світу зіткнення з цією руйнівною силою може спричинити чергові нерадісні події, руйнування та трагедії. Але це ж місячне затемнення відзначає і переломний момент у здібності України та світу не лише протистояти сліпій та божевільній силі, а й перенаправляти її проти того, хто став її носієм та втіленням.

Наталя Нестеренко вважає, що найближчий час до місячного затемнення – сприятливий період для прийняття санкцій проти агресора.

"Оскільки диспозитор точки місячного затемнення, Марс, знаходиться в Рибах у поєднанні з Нептуном, ці рішення стосуватимуться нафти і газу, судноплавства, морської сфери, а також найбільш таємних економічних зв'язків, що ретельно приховуються, джерел "живлення" і ресурсів російського режиму. Крім того, як диспозитор затемнення, Марс у Рибах у поєднанні з Нептуном означає, що головні кризи і руйнівні події найближчих до точки затемнення днів і тижнів можуть бути пов'язані з приморськими регіонами, морями, морськими суднами, рідинами, отрутами, отруйними речовинами, що отруюють ефектом токсичних ідей та ідеологій", - резюмувала астролог.

Раніше ми писали, що за словами астролога, влітку Україна "порве" російських військових.