RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

"Чуйка" їх не підведе: три знаки Зодіаку з нелюдською інтуїцією

Деякі люди від природи наділені сильною інтуїцією, яка водночас є і даром, і прокляттям. Часто інші навіть бояться такого, адже інтуїтивні люди здатні не лише передбачити своє майбутнє, а й начебто прочитати думки тих, хто їх оточує.

Астрологи розповіли про трьох знаків Зодіаку з відмінною інтуїцією та склали для них астропрогноз.

Скорпіон

Природжені психологи - вони тонко відчувають настрій інших людей та мають високий емоційний інтелект, тому навіть після кількох хвилин розмови Скорпіон відчуває наміри людини і знає, чого від неї чекати. Можна зробити висновок, що обманювати представників цього знаку - справа марна.

Однак парадоксально: власні почуття й проблеми Скорпіон не може так швидко зрозуміти, оскільки йому властива рефлексія з вибудовуванням найскладніших теорій у намаганнях пояснити свою поведінку.

Стрілець

У Стрільців теж розвинена інтуїція. Про них можуть казати: "Із пів слова зрозуміє". І це правда, адже вони відчувають людей. Проникливість представників цього знаку допомагає їм у роботі, особливо у веденні бізнесу. Водночас в особистому житті з ними складно, тому що вони можуть виявити будь-який намір партнера та зробити висновки, які матимуть наслідки.

Також Стрільці відрізняються особливою прив'язаністю до природи: тиша та спокій, свіже повітря та прохолода лісу, ось що їм дійсно потрібно для створення комфорту в житті.

Риби

Астрологи стверджують, що саме в Риб найрозвиненіша інтуїція. Це помічають усі навколо, тому навіть не намагаються обманювати представників цього знаку Зодіаку. Мінусом такої чутливості є те, що Риби відчувають емоційний настрій іншої людини та частково переймають її на себе, а оскільки настрій не завжди буває позитивний, можуть виникати проблеми у взаєморозумінні з іншими.

Раніше "Апостроф" писав про знаки Зодіаку, які можуть передбачати майбутнє за допомогою природних здібностей.