RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Готові стати публічними особами: цим знакам Зодіаку варто подумати про кар'єру політика

Кожен із представників знаків Зодіаку наділений певним набором характеристик характеру, здібностей, переваг і слабкостей. Але це аж ніяк не означає, що він зможе реалізувати себе лише виключно одній сфері. Це означає, що у будь-якій сфері він просуватиметься відповідно до своєї даності, зокрема й у політиці. Якщо ви відноситеся до цих знаків, швидше за все, ви хоч раз замислювалися про кар'єру в політиці.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Овни (21 березня - 19 квітня)

Овни захоплені тим, у що вони вірять, тому що діяти для змін — саме те, що їм природно. Вони там маршируватимуть, протестуватимуть і ходитимуть на масові заходи. Вони знають усі найкращі способи привернути увагу до своєї справи. Проблема в тому, що іноді все може розпалюватися, і у представників цього знака Зодіаку можуть виникнути проблеми, коли справа доходить до збереження спокою.

2. Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терезам може не подобатися конфронтація, але вона зникає, коли справа доходить до захисту справедливості. Вони готові боротися щосили і робити свої справи настільки особистими та публічними, наскільки це можливо. Якщо думка Терезів непопулярна, то їх це не хвилює; вони продовжуватимуть наполягати на тому, щоб відбулися зміни.

3. Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви можуть добре використовувати свої організаторські можливості, коли справа доходить до політики. Вони працюватимуть над кампанією, можливо, керуючи нею, для свого улюбленого кандидата. Перш ніж вони вступатимуть за кандидата чи політичну партію, вони дізнаються про неї все. Діви хороші, коли справа доходить до роботи над кампанією, тому що вони знають, що чітке та конкретне повідомлення працює найкраще. І якщо вони збираються написати промову для свого кандидата, то вона буде сфокусованою, запам'ятовуваною та лаконічною.

4. Близнюки (21 травня - 20 червня)

Близнюки не просто говорять про політику, вони віддають гроші та час великим справам та кампаніям. Вони з задоволенням відвідують заходи зі збору коштів. Коли вони хочуть переконати когось у правоті своєї справи, вони знають, коли треба здатися та перейти до іншої теми.

5. Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви часто бувають лідерами, тому політика для них є вкрай важливою. Зазвичай вони грають певну роль уряді і бояться вимовляти промови, якщо хочуть допомогти у просуванні планів Лева.

Леви вміють вербувати людей для своєї справи і часто є членами-засновниками політичних груп. Вони не соромляться, тому без проблем постають перед камерою або дають інтерв'ю. Коли Лев у щось вірить, його важко змусити зупинитись.

6. Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії гуманні, і одна з цілей їхнього життя — зробити світ кращим. Вони зазвичай багато різних цілей, з яких вони працюють нескінченно.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про те, яка робота підійде кожному знаку Зодіаку.