RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

"Магічний" молодик вплине на долю чотирьох знаків Зодіаку: кому пощастить найбільше

Астрологи розповідають, що 30 травня на небі з'явиться так званий "магічний" молодик, який суттєво змінить долю деяких знаків Зодіаку. Найбільше пощастить чотирьом знакам. Це - Телець, Близнюки, Рак та Лев.

Про це повідомляє Мeta.ua.

Телець

На представників цього знаку чекає успіх у кар'єрі. Астрологи кажуть, що Тельці зможуть піднятися вгору кар'єрними сходами, зробивши значний ривок у якомусь проєкті. Очікується збільшення доходів. Загалом весна - успішний період для Тельців.

Близнюки

Цей знак повинен набратися сміливості та, врешті, ризикнути. Адже зволікання може забрати всі шанси на успіх у своїх планах. Астрологи радять, ризикувати з розумом, ретельно все обміркувавши. Кінець травня сприятливий для поповнення у родині.

Рак

У Раків можлива доленосна зустріч із людиною, яка може стати другою половиною, вірним другом і союзником. Рекомендується, берегти таку людину, як зіницю ока.

Лев

Кінець травня - вдалий час для інвестицій. Якщо правильно вкласти кошти, то у майбутньому будуть хороші дивіденди. Потрібно обов'язково придивитися якийсь перспективний проєкт, радять астрологи.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, які обрані долею.