RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Астролог про планету війни Путіна: з таким гороскопом стають фашистами

У натальній карті президента Росії Володимира Путіна планета війни Плутон має таку конфігурацію, що свідчить про його фашистські нахили.

Про це розповіла астрологиня Валентина Віттрок, повідомляє ТСН.

"Плутон – планета війни – у його гороскопі розташувався у 8-му будинку в 20-му градусі Лева, а це говорить про те, що людина прагне всього таємничого і вперто добивається своїх цілей... Часто люди з такою конфігурацією в гороскопі стають фашистами, які ні в грош не ставлять чуже життя, люди для них – лише пішки у їхній грі", - зазначає фахівець.

За її словами, відоме висловлювання, що "ціль виправдовує кошти", авторство якого приписують Нікколо Макіавеллі, підходить Путіну якнайкраще.

Окрім того, у його натальній карті Південний місячний вузол у 29-му градусі Діви поруч із медіумом мети говорить про скритність та схильність особистості до містики, окультизму і навіть масонства.

"Цю позицію підтримує і Уран у 10-му знаку Раку, який також свідчить про те, що людина досягає своєї мети за допомогою езотерики, окультних наук та таємних товариств", - додає вона.

Також астролог стверджує, що через певні конфігурації планет у Путіна нема емпатії, а відтак - співчуття та совісті. Така холоднокровність притаманна так званим "рептилоїдам", які керуються виключно тваринними інстинктами.

"Місяць у 6-му градусі Лева дає людині авторитет, що часто притаманно великим воєначальникам, і холоднокровність, що дозволяє припустити, що Путін є рептилоїдом. Нептун у 17-му градусі Терезів дає незалежність і можливість критично дивитися на речі, що часто призводить до великих неприємностей та втрати стану. З'єднання Місяця з Плутоном в натальній карті говорить про прагнення людини все тримати під контролем - причому не тільки свої думки і дії, а й вчинки інших людей, а також події, що відбуваються - вони володіють необхідною для цього силою і енергією", - пише видання.

Нагадаємо, раніше ще один астролог розповів про те, що повномасштабна війна країни-терориста Росії проти України триватиме до зими 2022 року, а закінчиться перемогою нашої держави.