RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

У Терезів - пророчі сни, а у Риб втіляться задуми: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 травня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіакального кола на суботу, 21 травня. Зокрема, Терезам слід бути уважним до снів, адже можуть бути пророчими, а Рибам вдасться втілити задуми.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Вдалий день для подорожей, спорту та операцій із нерухомістю. Очікуються ділові та особисті побачення. Ймовірно, що доведеться присвятити час своєму партнеру, родині та домашньому затишку. Зірки радять влаштувати собі та близьким невелике свято. Сьогодні спілкування з дітьми подарує особливу радість.

Телець

На цей знак очікує насичений день, сповнений цікавими подіями, несподіваними змінами на любовному фронті. Підвищиться чарівність та шарм Тельців. Радість та впевненість у власних силах принесуть любовні стосунки. Варто постаратися, щоб партнер поділяв Ваші захоплення, радять астрологи.

Близнюки

Очікується високий життєвий потенціал, проте втілити задуми буде складно, не буде й порозуміння у спілкуванні. Сварки з партнером і взаємні образи можуть повністю зіпсувати відносини. Емоції братимуть гору.

Рак

День буде сповнений впевненості у власних силах. Вдасться багато чого зробити. Вдалий час для покупок, вкладення коштів. Варто сьогодні добре підготуватися до здійснення задумів у найближчий тиждень.

Лев

Можна починати важливі справи, вдало оперувати інформацією. Є шанс змінити на краще свій соціальний статус, якщо раціонально розподіляти енергію. Зверхність до людей, що стоять нижче на щаблях соціальних сходів, і бажання бути поруч із вищими особами - позитивно позначиться на кар'єрі. Проте можлива неоднозначна реакція колег та знайомих.

Діва

Не варто відкладати деякі проблеми на потім, краще довести справу до кінця. В особистому житті може захопити сильне почуття, боротися з ним буде складно, застерігають астрологи.

Терези

Сьогодні посилиться дар передбачення та інтуїція. Виражаючи почуття, слід бути обачним, навіть жорсткішим – це дозволить краще розгледіти предмет уваги. Сон, який насниться у ніч на суботу, буде віщим.

Скорпіон

Астрологи кажуть, що сьогодні буде активний та творчий день. Він пройде під знаком кохання, прощення та молитви. Не варто ухвалювати кардинальних рішень. Вдалий час для творчої роботи. Будуть успішними ділові зустрічі з начальством чи впливовими покровителями.

Стрілець

На горизонті - новий виток рівня розвитку, нових справ чи нових відносин з людьми. Вдалий час для початку нових справ, створення довгострокових планів, проведення зустрічей. Будь-яке починання, навіть ризиковане - принесе хороший дохід у майбутньому. Можлива зміна суспільного чи службового стану. Зірки кажуть, що сьогодні сни слід тлумачити навпаки.

Козеріг

Через надлишок внутрішньої енергії можна збитися з обраного шляху. Бажання домогтися визнання і довести свою винятковість - може призвести до нервового зриву чи сварки з близькими. Раптові проблеми можуть ускладнити відносини з друзями чи начальством. Сьогодні потрібно тримати себе у руках.

Водолій

Очікується високий життєвий потенціал, посилиться енергійність, сексуальність, дар передбачення та інтуїція. Буде багато зустрічей. Зірки радять більше часу проводити з коханою людиною. В особистому житті можливі приємні зміни.

Риби

Варто присвятити більше часу спілкуванню у колективі та груповим заходам. Вдалий день для втілення задумів та веселощів. Заборонені марнославство, неуважність до оточення, а також запальність. Саме від витримки та розсудливості залежатиме успіх подальших справ та починань, застерігають астрологи.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, які обрані долею.