RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Хто може стати мільярдером: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку народжені під зірками, які пророкують їм значне збагачення в майбутньому, якщо до цього будуть докладати зусиль. Таким чином, Тельці, Терези та Риби мають більші шанси розбагатіти та жити розкішно.

Про це повідомляють астрологи.

Телець

Тельці відомі як матеріалісти, які прагнуть до розкішного та ситого життя. Цей знак Зодіаку завжди ставить у пріорітет фінанси, нерухомість та власну безпеку, а також дуже цінує співвідношення ціни та якості. Водночас у Тельців творчий склад розуму, що дозволяє втілювати практичні ідеї в незвичний спосіб.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку полюбляють насичувати своє життя красою, естетикою та прекрасними матеріальними речами. Вони вимагають і від себе, і від оточення більшого, щоб отримати найкращий результат, бажано у фінансовому еквіваленті. Терези вміють працювати в команді, оскільки знають, як зберегти баланс та налаштувати інших на продуктивну працю.

Риби

Саме завдяки вмінню Риб втілювати всі плани в життя, у них найбільше шансів отримати статус мільярдера. Якщо представники цього знаку розпочинають проєкт і бачать великі прибутки в перспективі, то вони зроблять його якнайкраще та отримають винагороду. Риби чудово почуваються у бізнесі - як риби у воді! А все тому що дозволяють собі мріяти та діяти енергійно.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 4 знаків Зодіаку, які здатні до маніпуляції людьми.