RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

На поверхню вийдуть погані новини: астролог назвала найважчі дні тижня

Цього тижня буде два важкі дні - 28–29 травня. У цей період не виключені якісь події, що травмують, в інформаційному полі - на поверхню можуть вийти погані новини.

Такий прогноз дає професійний астролог Надія Борова у гороскопі на Realist.online.

Вона уточнила, що 23 травня Меркурій ретроградно повертається в Телець, і знову з'єднується із зіркою Алголь, а це дуже погане поєднання, особливо у сфері домовленостей різного рівня. А 25 травня Марс перетворюється на знак своєї сили, що збільшить войовничість, а з'єднання з Юпітером розширює цю войовничість. Це може розширити географію або в наступі або в обстрілах. Крім того, збільшаться постачання зброї.

Вже 28 травня Венера змінює знак – входить у Телець, знак своєї сили. Захочеться стабільності, щоб усе було як раніше, люди фіксуватимуться на матеріальному аспекті більше, ніж звичайно. З'явиться бажання купити щось гарне для дому, щось відремонтувати, зайнятися садом, клумбами, упорядкувати все навколо. "Заземлитися", відчути себе у звичному світі, зі звичними турботами.

Найважчі дні, за прогнозом астролога – 28–29 травня. Не виключені якісь події, що травмують, в інформаційному полі, можливо, вийдуть на поверхню не зовсім хороші новини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Дмитро Уранус розповів, коли ленд-ліз для України запрацює на повну силу.