RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Нові навички та продуктивність у роботі: гороскоп для військовослужбовців на 23-29 травня

Найближчого тижня військових очікує збільшення постачання зброї, розширення географії наступу, а також можливі обстріли.

Про те, на що звернути військовослужбовцям кожного зі знаків Зодіаку розповідає професійний астролог Надія Борова, інформує Realist.

Овен

Існують великі ризики переоцінити власні сили та не побачити небезпеки, що може призвести до трагічних наслідків. Рекомендується звертати увагу на думки та ідеї, які спадуть на думку 23-24 травня.

Телець

До вихідних бажано не виявляти ініціативу, краще дотримуватися наказу. Може бути недостатньо інформації для прийняття самостійних рішень і є ризик потрапити в халепу з власної вини.

Близнюки

Навіть якщо вам здається, що ситуація є відносно безпечною, необхідно тримати руку на пульсі і берегти себе – існує ризик поранення.

Рак

Не нехтуйте безпекою, якими б ви не були у собі впевненими. Можливо, вам доведеться освоїти деякі нові навички - це може бути як суміжна військова спеціальність, так і поводження з новою для вас зброєю.

Лев

Необхідно приймати будь-яку інформацію, що йде ззовні - діяльність буде максимально ефективною, якщо ви будете використовувати можливості розвідки. Найбільша небезпека – це бути "сліпим", тоді є можливість потрапити в пастку.

Діва

Існує ризик неправильно оцінити загрозу – недооцінити чи переоцінити, що може спричинити необдумані дії. Також не потрібно самостійно приймати рішення.

Терези

Найближчі дні виявляться не дуже сприятливим часом для геройства, потрапити в халепу буде досить легко, вибратися складно.

Скорпіон

Представникам цього знака Зодіаку необхідно поберегти себе, ближче до кінця тижня можливі поранення. Також не виключені захворювання у гострій формі з високою температурою або сильним головним болем.

Стрілець

Сильна втома може зіграти зі Стрільцями злий жарт – вони можуть переоцінити свої можливості та нажити собі проблеми. Рекомендується, наскільки можна, більше відпочивати.

Козеріг

Основна проблема – відсутність мобільності у діях. Ви можете бути в чомусь впевнені, що може не відповідати дійсності.

Водолій

Будь-які вилазки цього тижня є ризикованими, у тому числі й травмами. Як мінімум – натертими ногами. Тому особливу увагу слід приділити своєму екіпіруванню.

Риби

Незважаючи на всю вашу компетентність, обговорювати і ставити під сумнів накази – не варто. У вас буде спокуса нав'язати свою думку.

Раніше ми публікували гороскоп до 29 травня для тих, хто перебуває у зоні бойових дій.