RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ці жінки завжди влаштовують скандали: топ-4 найгірших свекрухи по гороскопу

Деякі представниці знаків Зодіаку люблять все контролювати, тому якщо навіть найдрібніші справи йдуть не за їхнім планом - чекай на скандал. Особливо яскраво це проявляється у жінок, які стають свекрухами.

Астрологи розповіли про 4 знаки Зодіаку, які будуть найскандальнішими свекрухами.

Лев

Левиці, як відомо, дуже ревниві особи, тому вони починають поводитися агресивно, якщо син приділятиме забагато уваги своїх дружині та дослухатиметься до неї, а не тільки до матері. У такому разі представниця цього знаку Зодіаку буде здатна на маніпуляції та хитрощі, щоб усе було тільки так, як вона хоче.

Стрілець

Стрільці дійсно нестерпні у ролі свекрухи, оскільки вони не будуть стримувати себе в гострих висловлюваннях на адресу невістки. Як тільки представниця цього знаку відчує, що любов сина до дружини буде більшої, аніж до неї, то підготує підлість, щоб посварити подружжя.

Риби

Жінки, народжені під знаком Риби, люблять увагу до своєї персони, вони звикли, що з їхньою думкою рахуються, до них дослухаються та просять порад. Якщо невістка не захоче грати другорядну роль у сім'ї, Риби можуть провокувати конфлікти, щоб таки змусити дружину сина поступитися першим місцем.

Водолії

Водні знаки схожі між собою, тому Водолії, так само як Риби, схильні плести інтриги та пліткувати за спиною. Для представниць цього знанку буде складно визнати, що син створив окрему сім'ю, де головною буде дружина, а не матір. Це її надзвичайно дратуватиме, тому всі сили Водолій докладе для втручання у справи сім'ї сина.

Раніше "Апостроф" повідомляв про топ-4 знаки Зодіаку, які здатні майстерно маніпулювати людьми для досягнення своїх цілей.