RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Риби лінуються, а Близнюки - брешуть: головні гріхи знаків Зодіаку

Астрологи впевнені, що у вчиненні гріхів знак Зодіаку грає дуже велику роль. Вони розповіли, що саме "змушує" робити сузір'я, під яким ми народилися.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Стрілець - перелюбство

Стрільці схильні до постійного флірту. Секс для них є , тому представникам цього знака Зодіаку так складно підтримувати тривалі стосунки. Хоча Стрільці і люблять свою другу половинку, їхні очі постійно шукають потенційний об'єкт для флірту.

Риби - ліньки

Це, як правило, хороші люди, чий розум "витає у хмарах". Часом складається враження, що вони живуть у своєму власному безлюдному світі. А оскільки Риби проводять усі свої дні в мріях, люди проходять повз них і досягають успіхів. Представники цього сузір'я пересуваються по життю дуже повільно, що робить їх надзвичайно лінивими.

Близнюки - несумлінність

Близнюки мають огидну звичку спотворювати істину. Можливо, це викликано тим, що ваш знак Зодіаку поєднує в собі одразу два типи особистості, або тим, що у вас інше бачення ситуації, яке слід з кимось обговорити. Близнюкам подобається обманювати. Їхнє головне правило — якщо хочеш щось зіпсувати, збрехні!

Водолій - самопроголошений правитель

Водоліям подобається думати, що вони відрізняються від решти людей, бо Бог створив їх іншими. Вони завжди говорять про те, що у них більше мозку в одному мізинці, ніж у всіх тих, з ким вони спілкуються. А такі речі, сказані вголос, змушують його виглядати дивно.

Рак – звичка ставити на перше місце інших людей

Раки не усвідомлюють важливості часу і вважають, що людина, яку вони люблять, є пріоритетом номер один. Так, для вас важливо, щоб у вашого партнера було все необхідне, і щоб він завжди був поряд.

Це здається вам цілком нормальним, але ви не враховуєте те, що зовсім перестали думати про себе. Ви готові повністю присвятити своє життя іншій людині. Тож будьте обережними в тому, в кого закохуєтесь!

Козеріг - жадібність

Козерогові важко покинути стіни офісу, адже він постійно з кимось змагається. Він раз у раз думає про те, як перевершити інших і заробити більше, ніж його колеги. Вам навіть не хочеться витрачати ці гроші, вся справа у перемозі та можливості ткнути нею в обличчя суперникам.

Лев - гординя

Будучи нарцисом, у особистих відносинах Лев є ще й одним із самих закоханих людей на планеті. Ви природні у всьому і знаєте, як можна швидко і легко справити враження інших людей. Ви зарозумілі і думаєте тільки про себе, тому іноді люди, які вас люблять, не хочуть мати з вами нічого спільного.

Телець - відсутність міри

Коли ми говоримо про ненаситність, то маємо на увазі не лише їжу. Тельці - люди самозакохані, і думають вони лише про речі, які їм знадобляться у довгостроковій перспективі. У цих людей немає міри буквально у всьому, включаючи їжу, секс, дорогі машини і т.д.

Діва - заздрість

Діви дуже нестабільні у прийнятті рішень. Вони самі не знають, чи хочуть стати кращими за інших і як цього можна досягти. Їм хочеться, щоб про них постійно говорили оточуючі, особливо щодо потенційних коханців.

Якщо вам подобається той, хто не звертає на вас увагу, ви переслідуватимете його, спостерігатимете за ним і думати про те, наскільки сильно ви заздрите цій людині, тому що у неї є те, чого хотіли б ви. Ви не вмієте любити по-справжньому.

Скорпіон - хіть

Скорпіону як гріх автоматично приписують хіть. Це пояснюється його жагою до близькості з усіма навколо. Ви вмієте полонити людей своєю промовою, змушуючи їх прислухатися до кожного вашого слова. Вам подобається багато людей, але вам не знайти взаємності в кожному з них.

Терези — марнославство

Народжених під цим знаком цікавить лише їхня краса. І доки вони можуть бачити в дзеркалі своє прекрасне обличчя, у них буде причина підтримувати свій стиль життя. Хоча ці люди проводять багато часу, дивлячись на власне відображення, вони не перестають працювати і над своєю внутрішньою красою.

Овен - лють

Овен може бути непередбачуваним та злим. Якщо ви станете об'єктом люті Овна, то просто не виживете. Ці люди можуть бути не тільки дуже наполегливими, а й неймовірно спонтанними. А така спонтанність майже завжди призводить до проблем. Будьте обережні, бо якщо дасте волю своєму гніву, можете комусь нашкодити.

Як повідомляв раніше "Апостроф", астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, схильних до шизофренії, вони легко виходять із себе і стають агресивними.