RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Вам треба бути напоготові: чотирьом знакам Зодіаку загрожує небезпека наприкінці травня

Конец цієї весни обіцяє небезпеку чотирьом знакам Зодіаку. Астролог Тетяна Чайковська розповіла, що дуже небезпечний період буде з 27 по 31 травня, оскільки Марс з'єднається з Юпітером. Також вона наголосила, що у цей період може посилитись війна в Україні.

Про це практикуючий астролог написала на своїй сторінці у Facebook.

"На психологічному рівні цей аспект робить людей запальними, агресивними та нетерплячими, біда цих днів – непланомірність і самовпевненість, зниження почуття небезпеки та нерозумне молодецтво, тому необхідно все прораховувати до дрібниць, інакше справи приречені на провал", - поділилася астролог.

Крім того, за її словами, у цей період потрібно уникати поспішних висновків та рішень, і головне – не намагатися стрибнути вище голови – спочатку продумати, потім діяти. Чайковська попереджає про те, що про особливо небезпечні ці дні для Овнів, Терезів, Козерогів та Раків.

"Усім холодної голови та гарячого серця", - підсумувала астролог.

Нагадаємо, астрологи склали гороскоп на травень для всіх знаків зодіакального кола. В останній місяць весни покращаться справи в Овна та Риб, підвищення у кар'єрі світить Ракам та Скорпіонам.