RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Потрібно знизити свою активність: астрологи назвали найнебезпечніші дні червня

У червні прогнозують чотири небезпечні дні, коли необхідно буде провести час у спокої без надмірних активностей, щоб не накликати біду. Рух планет у ці дні не сприятиме позитивним подіям у житті людей.

Про це розповіли астрологи.

5 червня - ретроградний рух Сатурна

Цього дня чужа думка може переважати над власною, що ймовірно призвеле до проблем у справах у різних сферах життя. Також 5 червня здатний стати днем сумнівів, страхів та негараздів. Сатурн посилить свою ретроградність, тому саме в цей день варто навчитись слухати себе та довіряти особистому досвіду.

11 червня - Венера поєднується з Ураном

Таке з'єднання планет робить день небезпечним: Венера відповідає за самопочуття та енергію, а Уран - планета антагоніст, через що люди спростерігатимуть занепад сил. Також 11 червня буде непередбачуваним та складним, унаслідок негативних змін у житті.

14 червня - Супермісяць у Стрільці

У цей день Місяць перебуватиме в найближчій точці орбіти до Землі, що можна помітити навіть візуально - він буде великим та яскравим. Астрологи вважають, це небезпечно для деяких активностей, зокрема, для подорожей на будь-якому транспорті та здійсненні покупок в інтернеті.

28 червня - ретроградний рух Нептуна

Ретроградний Нептун може позбавити людей доброти та співчуття, тому дехто стане незвично агресивним та готовим на все заради власної вигоди. У зв'язку з цим треба бути обережними при здійсненні фінансових операцій, остерігатися шахрайства в інтернеті та по телефону.

Раніше "Апостроф" повідомляв, кому із знаків Зодіаку в червні посміхнеться Фортуна та допоможе у фінансових питаннях.