RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Ці люди – майстерні маніпулятори: топ-3 знаки Зодіаку, які мають вплив на людей

Астрологи розповіли які три знаки Зодіаку вважаються наймайстернішими маніпуляторами та мають сильний дар переконання. Йдеться про Близнюків, Терезів і Скорпіонів.

Про це пише УНІАН.

Близнюки

Цей повітряний знак відрізняється своєю комунікабельністю і можливістю заговорити зуби будь-кому. Цим вони можуть користуватися у своїх цілях, отримуючи від людей усе, що їм потрібно. А наполегливість та переконливість своєї мови лише посилює ефект.

Терези

Терези вміють робити найкращі презентації, пояснюючи людям простим і красивим викладом складні речі. З них виходять чудові маркетологи, піарники та бізнесмени. За рахунок своєї харизми та ерудованості Терези здатні стати авторитетом для значної групи прихильників, що дозволяє їм керувати великою кількістю людей.

Скорпіон

Часто в характеристиці Скорпіонів у астрологів можна зустріти такі слова, як "розважливий" і "маніпулятор", що має місце бути. Вони діють за такою схемою: налагоджують з людиною, від якої їм щось потрібно, зв'язок, потім докладно довідаються про неї все, що їм корисно, не вдаючись у подробиці про себе, а далі починають використовувати ці дані у своїх цілях, майстерно маніпулюючи людьми.

Раніше ми повідомляли, за даними астрологів, лише три знаки Зодіаку на старті цього літа зловлять удачу за хвіст. Вони користуватимуться кожною хвилиною цього періоду.