RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Тельці зазнають роздратування, а Рибам треба бути м'якшими: жіночий гороскоп на тиждень

Астрологи склали гороскоп для жінок на тиждень, з 13 по 19 червня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Овнам варто зробити свою оселю місцем сили, що посприяє поновленню втраченої енергії та гармонізації простору. Червень буде сповнений містики та таємничості. Астрологи жінкам вчитися довіряти, не варто бачити у всьому погані знаки. Інтуїція має бути поруч з логікою.

Телець

Тиждень буде наповнений необґрунтованим роздратуванням на всіх та на себе. Так жінки реагуватимуть на Супермісяць. Важливо зберігати нейтралітет у спілкуванні, щоб уникнути серйозних конфліктів. Ще треба поцікавитися порадами, як протистояти енергетичним вампірам. Такі люди можуть активізуватися.

Близнюки

Тиждень буде сповнений натхнення бажання рухатися, жити та творити. Підвищиться креативність. За рутиною не варто забувати про цікаві плани - енергії вистачить на все. Представниці цього Знаку будуть дуже привабливі для протилежної статі. Вдалий час для знайомств, флірту та побачень.

Рак

Цього тижня треба реалізувати гарний відпочинок та релаксацію, ще - прагнути до стабільності та гармонії. Раки можуть зіткнутися з парадоксами та дилемами, однак труднощі будуть переборними. На жінок-Раків чекають великі можливості, проте доведеться докласти певних зусиль.

Лев

Очікується часткова чи повна зміна життєвого курсу, стане відчутним завершення життєвого періоду і початок нового. Варто не плисти за течією, а правильно розставити пріоритети та взяти ситуацію в свої руки. Зміни - це добре, але варто пам'ятати про обов'язки.

Діва
Цього тижня очікуються приземлені справи, потрібно буде подбати про здоров'я. Гарне самопочуття і впевненість у своїй силі допоможе не втратити контроль. Жінки-Діви зможуть добитися всього, чого захочуть, якщо докладатимуть зусиль.

Терези

Терезам потрібно налаштовуватися на позитивну хвилю, адже сміх продовжує життя та покращує енергетику, а гарний настрій даруватиме багато удачі. Астрологи радять не розповідати нікому секрети та таємниці. Особливо варто бути обережними у діалогах із негативними людьми.

Скорпіон

Цей знак отримає від Супермісяця у Стрільці ностальгійний, проте небезпечний "привіт з минулого". Жіночі талісмани та правильне налаштування допоможуть зберегти удачу. Червневий Повний місяць торкнеться всіх сфер життя, у середу ситуація різко зміниться в кращий бік. Тиждень - гарний час для кардинальних метаморфоз.

Стрілець

Цього тижня можна витратити час та кошти на зміни зовнішнього вигляду: зачіску та новий одяг. Те саме стосується і домашньої атмосфери - можна зробити перестановку меблів чи велике прибирання. Все це очистить чакри та притягне лавину змін. Їхня якість залежатиме від настрою жінок-Стрільців.

Козеріг

Козероги зможуть зазирнути у майбутнє. Занепокоєння цього тижня - безпричинне, немає для нього жодного логічного обґрунтування. До середини тижня ситуація покращиться, з'явиться оптимізм. Випаде шанс швидко залагодити проблеми.

Водолій

Ці жінки зіткнуться з нечесністю, тому треба вчитися розпізнавати брехню. Ще треба долати свій егоїзм, хоч він і має позитивні наслідки. Всесвіт хоче, щоб ці жінки були щедріші і заради сумлінніших вчинків поступалися своїм комфортом. Але не варто забувати й про себе.

Риби

Зірки радять бути трохи м'якшими і уважнішими до близьких, не бути надто емоційними. Треба розбудити у собі жіночність, що допоможе стати успішнішою у коханні, швидше знайти другу половинку. Ідеальний час для потужного прориву в кар'єрі. Для цього також треба скоротити спілкування з негативними людьми і не з'ясовувати стосунки.

Нагадаємо, що астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вміють щиро турбуватися, підтримувати та допомагати іншим у критичні моменти, не шкодуючи ресурсів.