RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Завжди кажуть правду в обличчя: ТОП-4 найщиріших знаків Зодіаку

Кожна людина має унікальний характер, однак деякі його риси яскраво вирізняються на тлі інших. І особливо це помітно в представників деяких знаків Зодіаку, які подібні між собою щирістю та емоційністю.

Про це розповіли астрологи.

Овен

Вогняний знак керується не холодним розумом, а гарячим серцем, тому коли відчуває потребу щось зробити чи сказати, це буде ним виконано через лічені секунди. До того ж Овни відомі своєю прямотою - завжди кажуть те, що думають без зайвих лестощів чи фальші. Однак дехто сприймає правду за грубість, адже звикли чути лише підсолоджені факти.

Рак

Емоційність Раків складно виміряти будь-яким прибором, вони просто не можуть бути нещирими у своїх почуттях. Крім того, вони не хочуть розчаровувати когось тим, що ховатимуться під "маскою" чи гратимуть чужу роль. Чесність та щирість для Раків передусім.

Козеріг

Козероги не такі розкуті як Овни чи Раки, однак теж завжди обирають відверто говорити гірку правду, аніж солодку брехню. Водночас із близькими людьми вони відкриваються з кращої сторони - завжди щирі та емпатичні.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку полюбляють показувати свою індивідуальність, тому навіть не намагаються видавати себе за того, ким вони не є, адже це негативно вплине на їхню самоідентифікацію як унікальної та неповторної людини. Водолії відстоюють свою позицію, говорять щиро від серця та завджи вірні принципам.

Раніше "Апостроф" повідомляв, про трьох знаків Зодіаку, на яких завжди можна покластися.