RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

З ними треба бути напоготові: ТОП-3 нелюдяних знаків Зодіаку

Іноді людська жорстокість не знає меж - на думку астрологів багато залежить від розташування планет на небі в момент народження індивідуума. Саме приналежність до певного знаку Зодіаку грає велику роль формуванні характеру людини.

Про те, представники яких знаків Зодіаку схильні до нелюдської поведінки, розповідає 4mama.

Овен

Якщо зачепити почуття та гідність гордого Овна у відповідь слід очікувати великої помсти, оскільки представники цього знаку Зодіаку дріб'язковістю не відрізняються. Вони можуть полізти з кулаками, звільнити з посади або виключити з навчального закладу, тому, за можливості, слід намагатися підтримувати добрі стосунки з цими представниками гороскопу.

Лев

Сваритися з "царем звірів" надзвичайно небезпечно - гордий Лев образи не прощає, а помста його буде майстерною та жорстокою. Представники цього знаку Зодіаку найчастіше фізично нічого не зроблять. Рідко вони будуть ранити словом, проте Леви подбають, щоб кривдник втратив усе дороге, поговоривши з його оточенням.

Стрілець

Стрілець буде ранити свою жертву на публіці, йому вкрай необхідна підтримка громадськості, яка погоджуватиметься, що кривдник - рідкісний негідник і заслуговує на найжорстокіше покарання. Його не цікавить розмова віч-на-віч, як і реальне з'ясування відносин, головна мета Стрільця - помститися кривднику якомога болючіше. Оскільки Стрільці дуже злопам'ятні, після сварки триматися від них подалі доведеться все життя.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку наймстивіші.