RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Заткнуть за пояс будь-якого чоловіка: три найрозумніші жінки за знаком Зодіаку

Деякі представники знаків Зодіаку від природи мають допитлий розум, відмінну пам'ять та видатні когнітивні здібності. Такі люди здатні стати експертами одразу в багатьох сферах, тому до них часто звертаються за порадами.

Астрологиня Людмила Булгакова назвала найрозумніших жінок за знаком Зодіаку.

Овен

Овни відомі своєю енергійністю та активністю в усьому: будь-яку інформацію вони схоплюють на льоту завдяки феноменальній пам'яті, тому, навпевно, не існує чогось такого, про що б Овни не могли розповісти. Так уже представниці цього знаку влаштовані - постійно хочуть висловити свою експертну думку. До того ж вони вправно користуються сучасними технологіями, які дають їм широкий доступ до необхідних знань.

Скорпіон

Скорпіони поєднують у собі й раціональне, й інтуїтивне, що збільшує їхні спроможності до розвитку інтелектуальних здібностей, а також це підвищує конкурентноспроможність представниць цього знаку, зокрема, на роботі чи в навчанні. Скорпіони вдало використовують вроджені логіку та інтуїцію, котрі допомагають знайти відповідь на найскладніші питання.

Козеріг

Старанні та працелюбні Козероги, зазвичай, мають набуті розумові здібності, а не вроджені, оскільки вони все життя намагаються самовдосконалюватися, здобувати нові знання та реалізовувати власний потенціал, що чудово впливає на IQ. До того ж такі набуті знання завжди підкріплені особистим досвідом представниць цього знаку, що робить їх особливо цінними та корисними.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку завжди досягають своїх цілей.