RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Проблеми з другою половинкою та крах стосунків: трьом знакам Зодіаку не пощастить у коханні у липні

Астрологи, які раніше розповіли, для кого з представників гороскопу літо стане часом випробувань, назвали три знаки Зодіаку, на яких у липні чекають проблеми в особистому житті.

Про це пише "Мета".

Лев

Леви, які вже перебувають у стосунках, у липні потраплять у вир непорозумінь із партнером. Астрологи радять приділяти коханим більше часу. Важливо знайти баланс між роботою та особистим життям та правильно розставити пріоритети. Самотнім Левам не варто надто сильно захоплюватися протилежною статтю, це може принести небажані наслідки. Щоб зберегти власні нерви, краще присвятити собі місяць.

Терези

Терези, які ще не знайшли своєї людини і перебувають у пошуку, потраплять у стан невизначеності. Їм буде важко зробити вибір. Представників знаку хитатиме між бажанням замкнутися у собі та зробити перерву у пошуку партнера та спокусою зав'язати ще кілька романів. Астрологи радять приймати рішення швидше, тому що є небезпека взагалі залишитися ні з чим.

Риби

У стосунках сімейних Риб липень стане складним часом - з новою силою можуть спалахнути старі конфлікти та загостриться нерозуміння. Для збереження відносин потрібно буде проявити максимум витримки та самовладання. Самотні Риби в липні можуть зустріти кохання, але не варто одразу планувати весілля – цим стосункам необхідна перевірка на міцність.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким це літо принесе радісні події та приємні сюрпризи.