RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Принесе одні неприємності: день літнього сонцестояння стане "чорним" для трьох знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, що принесе літнє сонцестояння 21 червня 2022 року деяким знакам Зодіаку. За їхніми словами, цього дня не пощастить Терезам, Овнам та Скорпіонам.

Про це повідомляє "УНІАН".

Терези

Здається, що літнє сонцестояння принесе Терезам одні неприємності. І в роботі, і в особистому житті на них чекають проблеми. Терези можуть втратити велику суму грошей, інвестувавши в сумнівний проект. А у відносинах з другою половинкою у них може виникнути розпал пристрастей. Як вийти із цієї ситуації? Прислухайтеся до своєї інтуїції та не ведіться на сумнівні пропозиції.

Овен

Овнів чекають не такі глобальні проблеми, як Терезів, але все ж таки. У вас можуть бути неприємності у побуті. Наприклад, зламається кран або згорить праска. Все це може зіпсувати вам настрій, але пам'ятайте, що це дрібниці життя. Якщо вам вдасться зберегти позитивний настрій, то ви переживете цей день спокійніше.

Скорпіон

У Скорпіонів все піде за планом. Обставини, що раптово виникли, можуть негативно позначитися на тому, що ви планували зробити в цей день. Намагайтеся просто плисти за течією і не загадувати наперед. Тоді вам вдасться відчувати більш-менш комфортно.

Раніше ми публікували гарні вірші та привітання у прозі до Дня літнього сонцестояння.