RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У гніві вони страшні: три "психічні" знаки Зодіаку

Поради астрологів допомагають не тільки дізнатися про своє майбутнє, але й можуть навчити розпізнавати людей з поганою енергетикою. Експерти розповіли про те, які знаки зодіаку психи вже від народження, а хто прийшов у цей світ як втілення самого спокою.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Стрільці

Ці люди завжди нападають першими. Це може бути дуже близька людина, і випадковий перехожий. Будь-які скандали у публічних місцях провокуються саме Стрільцями. Це найбільш психічно неврівноважений знак зодіаку.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку посідають друге місце у антирейтингу. Овни можуть розлютитися навіть через найменшу дрібницю. Їхній войовничий настрій помітний з перших секунд. Хочете побачити справжнього психа? Тоді досить злегка "вколоти" Овна. Він розлютиться, не втрачаючи жодної секунди.

Скорпіон

Представникам цього знака також знайшлося місце у цій нервовій трійці. Скорпіони вміють заворожити одним поглядом, а можуть і так "вколоти", що мало не здасться. Такі люди полюбляють з'ясовувати стосунки. Роблять вони це з особливою агресією і лише з близькими людьми. Сторонні їх зовсім не цікавлять.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 найагресивніших жінок за знаком Зодіаку.