RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Максимально дратують: названо три знаки Зодіаку, які бісять усіх

Люди, народжені під деякими знаками Зодіаку, мають від природи складний характер, який вони часто не можуть адаптувати під власне оточення, через що постійно виникають конфлікти. І основна проблема цих знаків Зодіаку - відсутність бажання мирно уживатися в соціумі.

Про трьох знаків Зодіаку, які можуть роздратувати будь-кого, розповіли астрологи.

Діва

Діви мають складний характер людини, яка не проґавить можливість вказати комусь на недоліки, насварити за помилки, покриткувати, виправдовуючи все логікою. Їм байдуже на почуття інших, але водночас представники цього знаку дуже чутливі до образ - можуть закопилити губи на кривдника на місяці.

До того ж Діви полюбляють дивитися на світ з песимістичної сторони, хоча вважають це реалістичним поглядом. І саме таке світосприйняття часто провокує стрес та поганий настрій, через що страждають люди навколо.

Скорпіон

Скорпіони до близьких людей ставляться з усією добротою, лагідністю та дбайливістю, у той час як до решти людей з абсолютною байдужістю - їм начхати на почуття та думку інших. Як відомо, таке ставлення нікому не сподобається, тому й Скорпіони подобаються лише обмеженому колу людей.

Разом з цим Скорпіони мають вроджену схильність до помсти - вони обов'язково відплатяться тим, хто хоч трішки їх образив, отримуючи справжнє задоволення від процесу.

Водолій

Нестерпність Водоліїв пояснюється їхньою непостійністю та схильністю до швидкої зміни думок/переконань/пріорітерів/планів/партнерів. Тільки їм стає нудно - усе старе вони викидають із життя, навіть якщо йдеться про друзів чи кохану людину.

Хоч Водолії й мають природний шарм і приваблюють до себе людей, вони часто бувають лицемірними з іншими. Ще одна негативна риса характеру - любов до пліток, однак не звичайних, а підступних та компрометуючих.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 найагресивніших жінок за знаком Зодіаку.