RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ніколи не кинуть друга у біді: п'ять найдбайливіших і найвідданіших знаків Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найвірнішими та найвідданішими друзями. Йдеться про Тельця, Стрільця, Водолія, Терезів та Діву.

Про це повідомляє інтернет-портал pooha.net.

Телець

Тельці дуже цінують міцні дружні стосунки і завжди готові допомогти своїм близьким. Вони вірні та з ними безпечно, комфортно.

Стрілець

Стрільці надійні друзі, будь-яку таємницю їм можна довірити зі спокійною душею. Вони винахідливі та часто виступають ініціаторами в авантюрах. Також Стрільці вміють знаходити потрібні слова втіхи і знаходять спосіб посміхнути своїх друзів. Вони не злопам'ятні і готові пробачити багато речей.

Водолій

Водолії - легкі на підйом і дружелюбні. Вони не люблять конфліктів, уникають сварок і завжди готові до компромісу. Також вони відмінні слухачі та можуть допомогти у будь-якій ситуації.

Терези

Привітні та життєрадісні Терези відрізняються своєю добротою та товариськістю в компанії друзів. Вони відходливі, спокійні, терплячі, але їм важко приймати рішення, тому часто шукають підтримки у своїх близьких.

Діва

Легкі на підйом, неконфліктні та уважні Діви можуть роками мати з кимось дружбу і жодного разу не зрадити чи образити своїх близьких. Вони також ставлять проблеми друзів вище своїх, допомагаючи порадами та надаючи необхідну підтримку.

Нагадаємо, астрологи розповіли про три знаки Зодіаку, які виводять усіх своїм характером.