RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

Вірогідні загострення старих проблем: три знаки Зодіаку можуть зіткнутися з проблемами зі здоров'ям в липні

Самопочуття багатьох людей на тлі війни погіршилося, а хронічні болячки весь час про себе нагадують. У липні очікується ще більше загострення старих хвороб, а також підвищиться ризик отримати нові захворювання. Астрологи попередили, що представники трьох знаків Зодіаку будуть у цей період у зоні ризику.

Про це повідомляє Today.

Лев

Представникам цього знаку Зодіаку астрологи радять цього місяця звернути увагу на репродуктивне здоров'я. Не ігноруйте профілактичні огляди у гінеколога чи уролога. Якщо ви зловживаєте алкоголем, варто відмовитися від цієї поганої звички, оскільки нервова система буде на грані, а спиртні напої тільки погіршать ваш стан. Левам рекомендують спробувати медитативну техніку, йогу, пілатес, цігун. Навіть повільна ходьба щодня та зарядка вранці допоможуть покращити самопочуття.

Водолій

Водоліям необхідно додати в раціон більше фруктів та овочів. Другий літній місяць може принести проблеми із шлунком, що пов'язано з нервами. Тому астрологи радять стежити за харчуванням і за своїм душевним станом. За можливості потрібно влаштувати хоча б невелику відпустку, змінити каритку, поїхати на природу та помедитувати.

Терези

У Терезів у липні може погіршитися загальне самопочуття, і причина буде не на поверхні. Збій дасть імунна система. Зміцнити її можна збалансованим харчуванням та помірними фізичними навантаженнями. Звичайно, потрібно максимально уникати стресів. Також представникам цього знаку Зодіаку слід контролювати свій душевний стан та повноцінно відпочивати. Здоровий та тривалий сон - шлях до хорошого самопочуття.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про представників гороскопу з найміцнішим здоров'ям та дали "прогноз смерті" для кожного знака Зодіаку.