RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Буде везти в роботі і любові: астрологи назвали головного щасливчика літа

розповіли про те, хто стане головним щасливчиком цього літа! Виявилося, у цей період зірки максимально допомагають вогняному знаку Зодіаку, якому має сильно пощастити як у роботі, так і у справах амурних. Йдеться про Левів.

Про це повідомляє сайт Тoday.

Робота

Головними достоїнствами Левів є працьовитість та бажання довести усьому світу свою перевагу. Вони звикли викладатись на роботі на мільйон відсотків. Ці люди амбітні і не задовольнятимуться малим. Літо 2022 подарує їм можливість просунутися кар'єрними сходами і непогано збільшити свої доходи.

Особисте життя

Цей гарячий період буде максимально сприятливим для Львова. Сімейні Леви можуть замислитися над продовженням роду. Їхні стосунки з партнером стануть міцнішими. Самотні Леви зможуть побудувати новий міцний союз і зустріти людину, послану долею. Багато залежатиме від того, чи зможуть Леви прислухатися до бажань коханої людини та приборкати свій непростий характер.

Леви дуже люблять подорожі, в цей період їм просто необхідно вирушити хоча б у невелику поїдку. Їм потрібні нові емоції та враження, наче повітря. Це допоможе набратися нових сил і творити нові подвиги та підкорювати нові вершини.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав головного щасливчика першого місяця літа по гороскопу.