RU  UA

Астролог про майбутнє Лукашенка: дні цієї політичної тварини закінчуються

Дні самопроголошеного президента Білорусі, котрий намагається всидіти одразу на двох стільцях, закінчуються – після повалення Путіна подібна доля чекає і на Лукашенка.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів відомий астролог Влад Росс.

З його слів, Лукашенко не хоче допустити тієї ситуації, яка має відбутися восени, а саме референдума про приєднання Білорусі до РФ.

"Він цього точно не допустить. Принаймні, це наш союзник до осені. І, звичайно, його син Коля у синьому костюмі зі своєю подругою у жовтій сукні на випускному показав, який пріоритет у Лукашенка на даний момент. Він за Україну", - заявив Росс.

Він висловив думку, що після повалення Путіна летальний кінець чекає і самого Лукашенка.

"Лукашенко - це та політична тварина, дні якої пораховані. Залишилося їй недовго жити. Я давно кажу, що період 2021-2022 років - це повалення тих політиків, які перебували понад 20 років при владі" , - сказав астролог.

Він також додав, що його прогноз на всі 100% здійснився у Казахстані.

"Я якраз казав, що в рік коня за давньоарійським календарем буде скинутий Назарбаєв. За деякими даними, Казахстан пов'язаний з конем. Він був скинутий цього року. А Лукашенко і Путін теж скоро підуть у небуття, їх не буде. Всі керманичі, які були по 20-30 років, підуть найближчим часом", - резюмував Влад Росс.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Армія Лукашенко наступатиме, але не на Україну - астролог Влад Росс