RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У трьох знаків Зодіаку скоро почнеться "чорна смуга" - настільки погано ніколи не було

Експерти назвали представників трьох знаків Зодіаку, яких світ найближчим часом випробує на міцність. Їм здаватиметься, що гіршого періоду в їхньому житті ще не було.

Про це повідомляє УНІАН.

Овен

Вам дуже не пощастить практично у всіх сферах. Здається, що у вашому житті настала "чорна смуга", але тільки у ваших силах її подолати. Подумайте над тим, як кожну негативну ситуацію можна перевернути собі на користь. Підійдіть до вирішення питань творче, і тоді є шанс, що всі ці проблеми не позначаться на загальному стані.

Скорпіон

На кожному кроці Скорпіон стикатиметься з проблемами. На роботі він може припуститися помилок, які коштуватимуть йому кар'єри та фінансового благополуччя, вдома – все валитиметься з рук, у особистому житті – проблеми за проблемами. Вам захочеться закритися в собі і не вилазити зі свого "будиночка", але ні. Вам потрібно взяти себе в руки, набратися терпіння та йти вперед, навіть падаючи.

Риби

На представників цього знаку Зодіаку чекають неприємності у фінансовій сфері. Ви можете залізти у борги, які й самі не знаєте, як повернути. Перш ніж це зробити, потрібно добре підняти, чи вартує гра свічок. Також ви можете зіткнутися з нерозумінням з боку рідних та близьких. Їх буквально дратуватиме те, що ви відірвані від реальності.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, чиє життя буде щасливим у найближчі п'ять років.