RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Низхідний Місяць у липні: коли починається, що можна і не можна робити в цей період

Місяць має суттєвий вплив на життя людей у різних його сферах, зокрема, велике значення має фаза, у якій знаходиться нічне світило. Хоч люди вважають найбільш важливими періодами молодика та повного Місяця, однак період спадного теж доволі небезпечний - він прогнозується з 14 по 27 липня.

Про це дізнавався "Апостроф".

У період спадного Місяця сили повільно покидають людину, у неї зникає енергія. Здається, що такі дні несуть лише негатив, однак за дотримання деяких умов Місяць може подарувати неоціненну користь. Наприклад, це чудовий час для самоочищення - можна аналізувати своє життя, загартовувати дух та тіло. До того ж варто приділити час чистоті в помешканні та влаштувати генеральне прибирання, щоб негативна енергетика злих духів зменшила свій вплив.

З 14 по 27 липня в жодному разі не можна бажати іншим людям зла (навіть подумки), оскільки все сказане може обернутися проти мовця - доля покарає. Також не можна починати нових справ - усі спроби, найімовірніше, будуть провальними. І не варто купувати дорогі речі, тому що вони можуть стати тягарем для вас.

Період спадного Місяця не підходить для фізичних навантажень через ослаблення організму, однак він доволі сприятливий для хірургічних втручань, тому що рани будуть швидко загоюватися. І до того ж з 14 по 27 липня можна успішно відмовитися від шкідливих звичок - Місяць буде допомагати в цьому.

Загальні поради на період спадного Місяця:

  • знайдіть спокій у собі та живіть у гармонії з усім, що вас оточує;
  • не піддавайтеся на провокації, зберігайте холодний розум;
  • шукайте відповіді на питання, які давно турбують;
  • не відмовляйте собі в насолоді побути наодинці зі своїми думками;
  • налагодіть стосунки із сім'єю.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в липні буде чотири магнітні бурі, та опублікував календар небезпечних днів.