RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Лестощі - їх друге ім'я: топ-6 головних підлиз за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких часто використовують лестощі, щоб досягти своїх цілей. Підлабузниками виявилися Близнюки, Терези, Скорпіони, Стрільці, Козероги та Риби.

Про це пише "Апостроф".

Близнюки

Заради своєї вигоди народжені під цим сузір'ям можуть похвалити будь-кого. Вони готові наступити на горло своїй гідності, але завжди знають міру і вміють підібрати потрібні слова.

Терези

Представники цього астрологічного символу кривитимуть душею, аби сподобатися. Вони ненавидять напругу та конфлікти, тому підлизуються для власного душевного комфорту.

Скорпіон

Одним з інструментів в арсеналі маніпуляторів-Скорпіонів є лестощі, іноді досить грубі. Особливо часто вони підлещуються перед начальством або іншими “потрібними” людьми, щоб отримати бажане.

Стрілець

Як і Скорпіони, Стрільці плетуть інтриги, як дихають. Однак, на відміну від перших, вони позбавлені заздрощів і злості. Стрільці не люблять напружуватися для досягнення мети, для цього вони просто "включають" лестощі та свою природну чарівність.

Козеріг

Астрологи вважають Козерогів головними кар'єристами. Не дивно, що народжені під цим сузір'ям прагнуть вислужитись перед начальством і отримати нагороду у вигляді премії чи підвищення по службі.

Риби

Чутливі Риби потребують похвали, тому й самі вміють вчасно сказати щось приємне, щоб справити гарне враження. Ось і виходить: "Зозуля хвалить півня за те, що хвалить він зозулю".

Раніше ми назвали найкращих чоловіків за знаком Зодіаку, які робитимуть все заради вдалого шлюбу.