RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Зрадять та обговорять за спиною: топ-5 найгірших друзів за знаком Зодіаку

Астрологи назвали топ-5 знаків Зодіаку, яких неможливо назвати хорошими і вірними товаришами. Вони здатні до брехні, зради, пліток та до інших підлих вчинків.

Про це сайт my.новости.

Близнюки

Всі знають, що ці люди дуже байдужі і самі обирають, яке обличчя показуватимуть. Близнюки можуть шукати зиск серед своїх друзів. Рідко кому відкриваються по-справжньому, оскільки зазвичай демонструють лише "потрібну" сторону. У спілкуванні з цими людьми треба бути обережними, оскільки вони схильні до брехні та зради.

Лев

А ось Леви - самозакохані егоїсти, які думають насамперед про себе. При цьому така поведінка не залежить від ступеня близькості відносин, вони залишаються собою навіть із найближчими людьми. Спроби донести їм те, що потрібно цінувати та поважати оточення – можуть виявитися марними.

Терези

З представниками цього знака дружити непросто, оскільки ці люди не звикли стежити за своєю поведінкою: можуть бути агресивними, зриватися на інших, ображатися, плести інтриги.

Стрілець

Цей знак запальний, вразливий та егоцентричний. Він швидко ображається на будь-які дрібниці, через що друзям доводиться тяжко. Стрільці можуть бути чесними та відданими, але тільки поки оточення визнає його велич. Інакше – може легко відмовитись навіть від найближчих.

Риби

Цей знак астрологи називають одним із найбільш брехливих. Ці люди здатні обманювати навіть у дрібницях, пояснюючи тим, що є "брехня на благо". Отже – у тісному спілкуванні потрібно бути максимально уважними та довіряти словам із особливою обережністю.

Нагадаємо, раніше астрологи найневірніший знак Зодіаку.