RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Багато роботи та постійна напруга: три знаки Зодіаку зіткнуться з труднощами цього тижня

Цього тижня в трьох знаків Зодіаку виникатимуть різні неприємні ситуації, що вдома, що на роботі. Астрологи радять їм зберігати спокій та уникати гострих кутів там, де це можливо. Період виявиться складним, але принесе безцінний досвід.

Про це розповіли астрологи для Realist.

Телець

Тельці почуватимуться знервованими та невдоволеними через більшення навантаження, зменшення ефективності праці і купи дріб'язкових незручностей, що будуть постійно дратувати. Астрологи рекомендують увімкнути всі дипломатичні навички та уникати кофліктних ситуацій.

Близнюки

Близнюкам зірки віщують конфлікти у родині, які виникнуть через банальне непорозуміння, а не з серйозних причин. У такій ситуації в жодному разі не потрібно піддаватися на провокації. Краще цього тижня представникам цього знаку Зодіаку приділити увагу саморозвитку та пошуку балансу між роботою і особистим життям.

Діва

На Дів звалиться багато роботи, за яку не обіцяють належної винагороди. До того ж можливі затримки в оплаті вже виконаних завдань. Унаслідок постійного виснаження Діви відчуватимуть апатію до справ та занепад сил. У такому разі оптимальним рішенням буде взяти коротку відпустку для відновлення внутрішніх ресурсів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що двох знаків Зодіаку можуть зрадити друзі та навіть родичі.