RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Вони втекли б з кухні з криком: три жіночі знаки Зодіаку, які не вміють готувати

Незважаючи на поширену раніше думку про те, що жінка обов'язково має бути господинею і вміти готувати, цю справу люблять і практикують далеко не всі.

Про те, хто з жінок по гороскопу не створений для приготування і вважає це марнуванням часу, розповідає "Апостроф", з посиланням на Joinfo.

Скорпіон

Представниці цього знаку Зодіаку можуть робити все, що завгодно вдома, аби не готувати. Генеральне прибирання, прання, прасування, але не приготування їжі. Часом, Скорпіони не вміють готувати навіть найпростішу і найлегшу страву, зате знають у яких ресторанах в окрузі готують найсмачніше.

Лев

Леви надто стурбовані власною важливістю та зовнішнім виглядом. Представниці цього знака зазвичай досить зарозумілі і не хочуть витрачати свій час на домашні справи, які вважають зовсім непотрібним заняттям. Якщо іноді готувати все ж таки доводиться, то страва виходить прісною і несмачною.

Діва

Діви часто консервативні і люблять все розкладати по поличках. Однак, готувати вони не люблять і вважають це марною тратою часу. Іноді представниці цього знаку Зодіаку можуть спробувати справити враження своїми стравами, але цей момент вони відтягуватимуть до останнього і якщо з'явиться можливість уникнути такої долі, вони зроблять це із задоволенням.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найнервовіші.