RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Легко переходять на темний бік: топ-6 знаків Зодіаку, схильних до насильства та вбивств

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які найчастіше потрапляють до списку злочинців та вбивць, оскільки мають схильність до насильства. Йдеться про Козерога, Рака, Близнюків, Скорпіонів, Стрільців і Риб.

"Апостроф" склав ТОП-6 знаків Зодіаку, які схильні до насильства і можуть легко зробити крок у злочинне життя, а також навів приклади найвідоміших убивць із цієї шістки.

Козеріг

Козерогами керує Сатурн, який робить представників цього знаку обачними та структурованими. За хоч би яке завдання вони не бралися, їм важливо довести це до кінця і зробити все ідеально. Люблять усамітнення. Заради доброї справи та великої місії вони можуть легко переступити межу як закону, так і людяності. Одним із найяскравіших убивць-Козерогов є британський "Доктор Смерть", який убив понад 200 людей в ім'я "великої місії".

Раки

На відміну від Козерогів, Раками керують емоції. Цикл Місяця на них впливає дуже сильно, і у деякі періоди вони стають абсолютно неконтрольованими. Деякі представники цього знака можуть абсолютно втратити контроль над собою і стати дуже небезпечними для суспільства з клеймом "психопат". Наприклад, американська медсестра-психопатка Дженін Джонс вбила близько 60 дітей - вона колола їм заборонені речовини.

Близнюки

Близнюки можуть вести подвійне життя, втираючись у довіру оточуючих за допомогою своєї харизми, щоб створити образ "привітного сусіда". Це звичайно може бути тільки у випадку, якщо представники цього знаку потуратимуть своїй темній стороні і знаходитимуть у цьому "втіху". Одним із найжахливіших злочинців-Близнюків був Річард Чейз із Каліфорнії. Американського серійного вбивцю назвали "Вампіром із Сакраменто" за сатанинські обряди над своїми жертвами, вбиваючи людей з особливою жорстокістю.

Скорпіон

Вправні маніпулятори Скорпіони можуть піти на вбивство з помсти. Вони не розмінюватимуться на дрібні та "банальні" вбивства, а зроблять усе на найвищому рівні, продумуючи всі свої дії до найменших подробиць. Вони можуть бути дуже рішучими та нещадними. Такою була американська серійна вбивця Бель Ганнес, яка вбила до 40 осіб, у тому числі її залицяльники та дві дочки.

Стрілець

Стрільці люблять ризикувати і відчувати як адреналін розбурхує кров. Вбивство вони можуть сприймати як квест, гру. Водночас Стрільці мають яскраву і часто дуже привабливу зовнішність, яка сама притягує до Стрільців потенційних жертв. Так, "зіркою" масової культури став Тед Банді на прізвисько "Нейлоновий вбивця". Він викрадав, ґвалтував та вбивав своїх жертв, яких налічується від 30 до 100 осіб.

Риби

Замкнуті в собі ізгої з нещасливим дитинством часто ставали моторошними маніяками, що тероризують міста. Із таким сюжетом існує сотні хорорів. Риби мають найбільше схильність до замкнутості, відстороненості і навіть ранимості і мінливості. У школі вони можуть перебувати у своїх думках, зовсім не цікавлячись дружбою зі своїми однолітками. Однак легко порушити баланс, відсторонившись занадто сильно від людей і ставши самітником, а то й зовсім соціопатом. Популярним серійним маніяком був свого часу "Клоун-вбивця" - Джон Уейн Гейсі. Він зґвалтував та вбив 33 особи. Саме він послужив прототипом Пеннівайза з "Воно" Стівена Кінга.

Раніше ми називали чотири знаки Зодіаку, які ненавидять дітей.