RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

Всі новини

Зірки та планети допоможуть: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень з 18 по 24 липня 2022 року. Влюбливі Терези втратять голову, а на Стрільців чекають освідчення в коханні.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Овнам слід більше спілкуватися із сім'єю – це стане джерелом внутрішньої сили. Можна влаштувати собі та близьким невелике свято, відпочивши від рутини.

Телець

Успіх і щастя Тільцям принесе відмова від усамітнення та токсичних стосунків, а також активне спілкування з рідними. Народжених під цим сузір'ям чекають нові знайомства, подорожі та активне спілкування з протилежною статтю.

Близнюки

Близнюкам слід уникати спілкування з представниками агресивних знаків Зодіаку, які псують настрій. Ідеальний час, щоб зробити пару-трійку доленосних вчинків.

Рак

Зірки додадуть сил людям цього Знака. Нинішні мрії про прекрасні стосунки, партнера чи велику родину мають великі шанси на втілення в майбутньому, тому не нехтуйте практикою візуалізації.

Лев

На Левів чекають нові романтичні та ділові знайомства. У цей час важливо стежити за підказками інтуїції, а доля сама зведе з потрібними людьми. Не проходьте повз знаки та таємний зміст стане явним.

Діва

У стосунках Дів настане порозуміння. Тиждень підходить для того, щоб влаштувати спільний відпочинок зі своєю половинкою чи родиною загалом. У цей період Діви зможуть побудувати своє життя та розкрити свої найкращі якості.

Терези

Закохані Терези за сім днів можуть неодноразово втратити голову і розчинитися в романтиці. На них чекає низка незабутніх побачень. Сімейним Терезам час порадувати свого партнера приємним сюрпризом.

Скорпіон

Цього тижня зірки піднімуть харизму та чарівність Скорпіонів до небес. У цей період вони будуть одними з найщасливіших астрологічних символів у любовній сфері.

Стрілець

Розташування планет допоможе покращити стосунки зі своєю половинкою та родичами. Щастя та оптимізм змінять поганий настрій минулого тижня. На Стрільців чекають романтичні побачення та освідчення в коханні.

Козеріг

Козерогам "світить" безліч змін, які принесе Меркурій. Самотні представники цього знаку Зодіаку можуть зустріти кохання. Заняття творчістю в цей період сприятиме гармонії у душі.

Водолій

Астрологи радять не показувати роздратування, яке вірогідне цього тижня. Меркурій у Леві може принести потребу у зміцненні стосунків. Не варто йти напролом, краще діяти м'яко.

Риби

Самотні Риби зможуть відчути себе комфортно та впевнено у присутності протилежної статі. Венера виведе сміливість у коханні на перший план, але про обережність теж забувати не варто.

Раніше ми назвали три найбезрадісніші знаки Зодіаку, які не вміють розслаблятися.