RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Можуть зірватися будь-якої секунди: топ-3 знаки Зодіаку зі слабкими нервами

Представники деяких знаків Зодіаку вміють зберігати спокій і контролювати себе навіть у критичних ситуаціях. Інші ж панікують за будь-яких обставин.

Які знаки Зодіаку найнервовіші, розповідає mixnews.lv.

Овен

Овни часто спалахують, як сірник, після чого довго не можуть заспокоїтися і розхитують не лише свою нервову систему, а й оточуючих. Перебуваючи у схвильованому стані, представники цього знака Зодіаку знають лише своє "я" і не приймають чужих доказів. Довести їм їхню неправоту в такі моменти неможливо. Та й загалом Овни рідко йдуть на компроміс і насамперед дбають про власний добробут.

Лев

Леви рідко звертають увагу на те, що відбувається навколо - вони не будуть влазити в чужі суперечки, намагатися розійняти людей, які щось не поділили, або пробувати комусь щось довести. Але якщо зачепити Левів за живе чи спробувати підірвати їхній авторитет, представники цього знаку Зодіаку миттєво зреагують. Вони швидко поставлять кривдника на місце, проте потім усередині себе болісно переживатимуть те, що сталося, адже для Левів власне его найважливіше.

Стрілець

Представники цього знака дуже високої думки про себе, а тому рідко йдуть на компроміси і їм важко дорахувати до 10, якщо хтось їх дратує. Також вони не терплять конкурентів і будуть люб'язні з людьми доти, доки ті не перейдуть їм дорогу. Маючи вольовий характер, Стрільцям явно не вистачає тактовності, тому, якщо вибити їх з колії, вони швидко спрямують на кривдника свою потужну енергію.

Риби

Через свою чутливість і ранимість, Риби часто відчувають внутрішню напругу і незрозумілу тривогу. У критичних ситуаціях представники цього знака Зодіаку не вміють зберігати самовладання, легко втрачають контроль над своїми емоціями та поведінкою. Найчастіше їх перепади настрою не пояснюються. Риби чудово усвідомлюють свої слабкості, але нічого не роблять для того, щоб змінити ситуацію.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають пекельний характер.