RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Їм не загрожує бідність: п'ять знаків Зодіаку, які купатимуться у грошах завжди

Астрологи стверджують, що є п'ять знаків Зодіаку, які ніколи не залишаться без грошей. Хтось із них наполегливо працює, хтось просто улюбленець долі, та їх поєднує любов до комфорту і усвідомлення, як цього досягнути.

Про це повідомляє Мosaica.

Лев

Народжених під цим знаком можна сміливо назвати улюбленцями фінансової удачі. Вони обожнюють жити розкішно і виглядати дорого. Скуповують дорогі речі, відомі бренди. Часто смітять грошима, але тому, що вміють робити гроші буквально з повітря. Леви ніколи не залишаться без гроша у кишені.

Діви

Ще один знак, який завжди матиме достаток. Хоч керувати власним бюджетом Дівам доволі складно, вони можуть спустити всю зарплату у день її отримання. Діви вміють працювати, тому не бояться, що залишаться біля розбитого корита. Вони здатні безліч разів досягати фінансових вершин.

Терези

Терези дуже багато уваги приділяють домашньому комфорту, затишку. На це ніколи не шкодують коштів. Астрологи кажуть, що цей знак - не прихильник розпродажів, керуються принципом "все або нічого".

Стрільці

Представники цього знаку вміють заробляти та розкидати гроші. Стрільцям часто усміхається доля - можуть стати володарями значних виграшів у лотерею. Цей знак дуже щедрий. Досягнути фінансової стабільності йому допомагає також партнер, який може стримати пориви до марнотратства.

Риби

Цей знак живе сьогоднішнім днем, не любить думати про завтрашній. Риби хоч добре заробляють, але й витрачають знатно. Іноді живуть "в борг". При цьому ніколи не шкодують про витрачені кошти, навіть якщо речі недовговічні і марні.

Раніше ми назвали три найбезрадісніші знаки Зодіаку, які не вміють розслаблятися.