RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Божеволіють, коли їхні сини одружуються: топ-3 найжахливіших свекрухи за знаком Зодіаку

Деякі жінки не бажають ділити любов свого сина з його дружиною, тому намагаються зробити все, щоб завадити їхньому щасливому подружньому життю й повернути сина. Така поведінка надзвичайно шкідлива, і вона найчастіше притамання представницям трьох знаків Зодіаку.

Про це розповіли астрологи.

Рак

Представниці цього знаку можуть буквально задушити сина гіперопікою, не дозволяючи йому самотійно робити рішення та соціалізуватися. Коли ж нарешті він виривається з турботливих маминих обіймів та обирає жінку, з якою хоче провести решту життя, то це дуже засмучує його мати й вона починає діяти.

Близнюки

Свекруха, яка народилася під цим знаком, справді має два обличчя. Своїй невістці вона постійно говоритиме компліменти та хвалитиме її, називаючи доньою. Водночас наодинці із сином приховано налаштовуватиме його проти дружини, щоб він вважав жіною №1 тільки власну матір.

Стрілець

Вогняні Стрільці навіть не подумають об'єктивно сприймати обраницю свого сина, адже вони бачать у ній лише суперницю зі скверним характером, через що виникають постійні конфлікти та словесні баталії. До того ж свекрухи-Стрільці постійно влізають у життя подружжя зі своїми порадами: як готувати, як доглядати дітей та навіть як спілкуватися з їхнім синочком.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ятірку найпротивніших невісток за знаком Зодіаку.